Interim Redovisningsansvarig till Investmentbolag!

  • Stockholm

  • Redovisningsansvarig

  • 2019-06-05

Har du bred erfarenhet av att arbeta självständigt med redovisning, koncern och controlling? Söker du ett meriterande och spännande uppdrag där du arbetar i ett härligt team med starka framtidsutsikter och ett högt engagemang? Då kan rollen som interim Redovisningsansvarig vara en bra utmaning för dig!


Novare Professionals söker nu en konsult till ett investmentbolag i centrala Stockholm där du tillsammans med CFO ansvarar för den löpande redovisningen för alla holdingbolag. Här kommer du att vara delaktig i koncernredovisningen på tatialsbasis och lägga visst fokus på controlling och att stötta med ad hoc analyser och beslutsunderlag.

Till din hjälp finns administrativt stöd men du kommer i huvudsak att ansvara för allt ifrån den löpande redovisningen till finansiell controlling. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med CFO men även med andra avdelningar.

Här finns även goda möjligheter för dig som snabbt sätter dig in i rollen att arbeta nära Investment-teamet och stötta med beräkningar och beslutsunderlag.


VEM SÖKER VI?

Till den här rollen söker vi dig som har ett brinnande intresse för ekonomi och vill bredda dina erfarenheter. Som person är du prestigelös, analytisk och trivs med att arbeta i en roll som präglas av samarbete och goda relationer.

Har du tidigare arbetat med koncernredovisning och konsolidering så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen. Har du tidigare erfarenhet från revisionsbranschen så ser vi det som meriterande.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Augusti 2019
Uppdragslängd: 5 månader, till maj/juni 2019.
Placering: Stockholm
Anställningsform: 80% - 100% utifrån konsultens önskemål.
Arbetsgivare: Novare Professionals


Detta är en utmärkt möjlighet att bredda dina erfarenheter och få snabb erfarenhet från en ny bransch och ett spännande uppdrag.Låter det intressant? Ansök redan idag då urval sker löpande. Vid frågor om tjänsten – vänligen maila Anna.Liljegren@novare.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Contact details

Name: Anna Liljegren

Title: Talent Manager

E-mail: Anna.liljegren@novare.se

Terms

Job Title: Redovisningsansvarig
Type of employment: Temporary employment
Length: 3-6 months
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-30
Date of publication: 2019-06-05

About the company

www.novareprofessionals.se

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!