Löneadministratör till företag i framkant!

  • Solna

  • Löneadministratör

  • 2019-05-31

Är du serviceinriktad, strukturerad och har ett brinnande intresse för lön? Vill du arbeta på ett företag som är ledande i Norden inom sin bransch? Är du redo för ett nästa spännande steg i din karriär? Då är det kanske dig vi söker till uppdraget som Löneadministratör!

Om rollen
 
I rollen som Löneadministratör kommer du att ingå i ett härligt och kompetent team med ansvar för lönehanteringen till ett av företagets större affärsområden. Du kommer hantera alla former av lönefrågor och i samarbete med teamet jobba med hela löneprocessen. I egenskap av supportfunktion samarbetar du även med övriga organisationen, både chefer och medarbetare. I rollen kommer du att:
 
·         Utföra kontroller i företagets olika system 
·         Utifrån fellistor hantera och korrigera sedvanliga uppgifter kring sjukfrånvaro, ackordsarbete, semester, bilar och traktamenten 
·         Upprätta arbetsgivarintyg 
·         Hantera projektanmälan och uppgifter i dessa 
·         Ha kontakt och samarbeta med bland annat Personalsamordnare och Avtalssamordnare 
·         Svara på lönerelaterade frågor från chefer och medarbetare
 
Det här uppdraget är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd som Löneadministratör av Novare Professionals. Uppdraget
är på heltid och kommer att pågå till årssiftet med möjlighet till förlängning.

Vem söker vi?
 
Vi söker dig med ett stort intresse för lön och minst två års erfarenhet av rollen som Löneadministratör. Du har därtill erfarenhet av lönekörning och gärna en eftergymnasial utbildning inom löneområdet. Det är meriterande med kunskap om olika lönesystem och att ha arbetat med att utveckla och effektivisera processer inom lön.
 
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du som söker är en lagspelare med ett positivt förhållningssätt, systemintresse och öppenhet för förändringar. Vidare har du en känsla för service, är kommunikativ och tycker om att ge support. 

Övrig information
 
Start: Omgående utifrån överenskommelse
Omfattning: Heltid fram till årskiftet med möjlighet till förlängning
Placering: Stockholm
 
Sök uppdraget genom att klicka på Ansök nedan, notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utifrån GDPR. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Contact details

Name: Joakim Groth

Title: Rekryterare

E-mail: Joakim.groth@novare.se

Terms

Job Title: Löneadministratör
Type of employment: Temporary employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-20
Date of publication: 2019-05-31

About the company

www.novareprofessionals.se

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!