Säljare till Momentum i Dalarna

  • Borlänge

  • Säljare till Momentum Dalarna

  • 2019-06-05

Din nya arbetsplats hos oss på Momentum.
Ett starkt och motiverat team står redo för att på bästa sätt hjälpa dig in i din nya roll som säljare hos Momentum Industrial i Dalarna.
 
  • Mission - vi har en väg vi vill gå tillsammans för en hållbar industri
  • Vision - vi vill vara kundens bästa val
  • Affärside - vi ska göra industrikundens vardag säkrare, enklare och mer lönsam genom att erbjuda hållbara produkter och tjänster.
Tror du på samma idé? Då tycker vi absolut att du ska fortsätta läsa!
 
Dina arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att ansvara för att försäljning och kundrelationer sköts med en genuin relationsskapande känsla. Du kommer ha Dalarna som ditt försäljningsfält med en tilldelad befintlig kundportfölj samt förmånen att skapa nya fina relationer med nya kunder. Tillsammans med din distriktschef skapar ni en budget och mål som passar dig. Du bär ditt eget ansvarområde. Din kunskap, nyfikenhet och vilja kommer vara viktiga delar för hur väl du kommer att lyckas i din roll som säljare. Din goda framförhållning och planering gör att du har bokade kundbesök klara kontinuerligt. Du samarbetar med dina kollegor på kontoret och förser dem med information om kundernas behov.  

Din profil
Hos oss är stämningen positiv och vi är en arbetsplats med stort engagemang. Vi är ett team vilket innebär att vi gärna delar med oss av varandras kunskaper. Det är viktigt för oss att du har samma inställning för att trivas. Du är öppen, enkel, nyfiken till din natur och går igång på att träffa nya människor samt bygga relationer. Du får energi av att hitta de bästa lösningarna till våra kunder utifrån deras behov och även om du ibland stöter på utmaningar är det detta som är ditt drivmedel för att fortsätta framåt. Dina förmåga att strukturera, planera och prioritera underlättar ditt arbete samt bidrar till att industrikundens vardag blir säkrare och enklare. Ett plus i kanten är om du har en bakgrund inom industrivärlden, kanske som säljare för att enklare komma in i rollen. Resor är en naturlig del av tjänsten därav är B-körkort ett krav. 
 
Vi värdesätter att våra medarbetare har en vilja att ständigt lära och vidareutveckla sig själva. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter samt tycker det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss om dagarna. 
 
Varmt välkommen med din ansökan. Vi gör löpande urval under processen. 
Sista ansökningsdagen är 7:e juli. 
 
 

Contact details

Name: Therese Lindström

Title: HR Dalarna

E-mail: therese@hrdalarna.se

Phone: 070-998 90 80

Terms

Job Title: Säljare till Momentum Dalarna
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-07-07
Date of publication: 2019-06-05

About the company

Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,2 miljarder SEK och har 340 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: www.momentum-industrial.com

Recruitment Manager

Therese Lindström

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!