Legitimerad Veterinär – Evidensia Djurkliniken Analysen Örebro

  • Stockholm

  • Legitimerad Veterinär

  • 2019-05-29

 
Evidensia Djurkliniken Analysen Örebro välkomnar dig till en grupp kunniga och engagerade medarbetare i en trivsam verksamhet. Vi finns idag i toppmoderna lokaler i Västhaga i Örebro och arbetar vardagar och dagtid. För oss är det viktigt att alltid ge våra djurägare hög kompetens och god service. Vi kombinerar modern, kvalitativ frisk- och sjukvård med ett personligt bemötande. Vi har mottagning efter tidsbeställning men välkomnar även akut sjuka djur i mån av plats.
 
Vi växer och satsar, därför behöver vi nu dig som vill vara med på vår fortsatt positiva resa framåt. Vi söker dig som vill ha möjligheten att arbeta och utvecklas tillsammans med personal med lång erfarenhet och personligt engagemang. Låter det som ett spännande och relevant nästa steg för dig?
 
Du får möjligheten att arbeta i en framåtsträvande grupp som fokuserar på din, och vår gemensamma utveckling. Blir du engagerad av att arbeta på operation, prata odontologi och anestesi tror vi du kan komma att trivas med det här jobbet. Vår förhoppning är att du ska trivas i vår grupp och samtidigt vara med och bidra till att alla djur och djurägare som besöker oss skall få bästa möjliga service och vård. 
Vem är du?

Vi ser att du som söker är erfaren legitimerad veterinär som nu vill ta steget att utvecklas på ett modernt djursjukhus. Hos oss erbjuds du en högkvalitativ arbetsplats då du alltid kommer ha erfarna kollegor omkring dig att rådfråga och dela glädje med under arbetsdagarna. Som person levererar du med kvalité och har ett förtroendeingivande och trevligt bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare. Du som person måste vara flexibel, initiativtagande med öga för djurets välmående. För oss är det viktigt att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga, men att du samtidigt trivs med att arbeta självständigt. 

Vi värdesätter dig som är en självklar lagspelare där du som person är ambitiös och tar ansvar för ditt kompetensområde och lärande. Du likväl som samtliga övriga i teamet bidrar till en glad och positiv arbetsplats och innehar ett flexibelt förhållningsätt för att möta djurägare och hjälpa våra patienter på allra bästa sätt.
Varmt välkommen med din ansökan, och hör gärna av dig vid eventuella frågor.
 
Om du vill veta mer om företaget, gå gärna in på www.evidensia.se.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23.  

Contact details

Name: Titti Bergholtz

E-mail: titti.bergholtz@futuremanagement.se

Phone: 070-827 11 23


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Legitimerad Veterinär
Type of employment: Tillsvidare
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-10-21
Date of publication: 2019-05-29

About the company

Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur. Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår mer än 650 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Holland, Schweiz, Tyskland och Storbritannien.

Vi vill vi vara det allra bästa för djuren och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!