Säljchef Inne - K-rauta, Örebro

  • Örebro

  • Säljchef Inne

  • 2019-05-24

Vi söker nu en ambitiös och driven Säljchef Inne till K-rautas varuhus i Örebro. Om du vill du vara med på K-rautas resa mot branschens mest nöjda kunder är du varmt välkommen att söka uppdraget.
 
K-rauta går en spännande framtid till mötes och är nu på jakt efter en Säljchef Inne som är av det rätta virket. Rollen innebär att du kommer ansvara för drift och skötsel av dina avdelningar på K-rautas varuhus i Örebro.
 
Vi söker dig som är mycket säljdriven, flexibel och som vill leda och motivera dina medarbetare, nå resultat och driva K-rauta framåt. Som Säljchef Inne ingår du i varuhusets ledningsgrupp där du blir en viktig del i det strategiska arbetet mot varuhusets mål. Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vision.
 
I rollen som Säljchef Inne skall du genom ett gott ledarskap säkerställa att vårt koncept efterlevs samt verkar för ökad försäljning och nöjdare kunder. I dina arbetsuppgifter kommer det även ingå att ansvara för avdelningens budget som försäljning och bruttovinst.
 
Som Säljchef Inne kommer du även att planera och strukturera sortimentet samt ansvara för att kampanjprodukter är väl kommunicerade och synliga för kunderna. Tjänsten innebär att inom ditt ansvarsområde leda och fördela arbetet enligt gällande rutiner och regler.
 
Du kommer aktivt att leda och utveckla dina direktrapporterande medarbetare för att maximera varuhusets resultat vilket medför ett personalansvar med löne- och utvecklingssamtal, rekrytering, introduktion, vidareutveckling och avveckling.
 
Du har en fördjupad kunskap inom byggbranschen, förståelse för entreprenörernas behov samt god produktkunskap. Att du har kunskap inom förändringsledning väger tungt. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från ökad försäljning och lönsamhet. Du bör ha goda ekonomikunskaper inom till exempel budgetering, offerthantering och nyckeltal.
 
För att lyckas i tjänsten bör du vara en person med stort driv som har förmågan att ta och förankra initiativ. Du är lyhörd och förändringsbenägen och har förmågan att leda andra till att bli mer självgående och högpresterande.
 
Självklart värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se.
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.
 
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt.
 
Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Säljchef Inne
Type of employment: Tillsvidare
Working hours: Heltid
Wage conditions: Fast

Application

Final application date: 2019-08-26
Date of publication: 2019-05-24

About the company

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter cirka 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!