Nyexad eller erfaren? Vi är nyfiken på dig!

  • Avesta

  • Verksamhetsutvecklare, kvalitetsstyrare, kvalitetsledningsadministratörer, produktutvecklare

  • 2019-05-24

Kanske är du snart färdig med din utbildning och ska ta klivet ut i verkligheten, eller så har du flerårig arbetslivserfarenhet och vill göra något annat? Oavsett vilket är huvudsaken att du har rätt inställning och personlighet, så klär vi på dig mer erfarenhet inom en het bransch hos ett världsledande företag i framkant. Vi tror nämligen att vi kan hitta ett spännande samarbete där vi skapar synergier och växer tillsammans. Välkommen med din spontanansökan där du berättar om vem du är, vad du vill och vad du tror på, så är vi övertygade om att vi kommer att kunna matcha dig mot något häftigt – för vår samarbetspartner har mycket spännande på gång!
 
Vi är nyfiken på dig!
Vi hjälper vår samarbetspartner att rekrytera till flera olika tjänster.
Just nu söker vi bland annat processutvecklare, verksamhetsutvecklare, kvalitetsstyrare, kvalitetsledningsadministratörer och produktutvecklare, men främst värdesätter och söker vi rätt personlighet. För att passa in i teamet tror vi att du är passionerad i ditt arbete, ambitiös och arbetar hårt för att nå dina mål. För att trivas på jobbet är det även viktigt att du har nära till skratt och gillar att heja på dina kollegor.
 
Hos vår samarbetspartner får du möjlighet att växa som individ, bygga på din kompetens och bidra med din glöd för att få dem att bli ännu bättre på det de gör bäst – specialdesignat rostfritt stål.
 
Om processen
Då vi löpande träffar kandidater och tillsätter tjänster gör vi löpande urval under annonseringsperioden. Vänta därför inte med din ansökan, vi ser fram emot att läsa den!

Contact details

Name: Linn Skoglund

Title: HR Dalarna

E-mail: linn@hrdalarna.se


Name: Therese Lindström

Title: HR Dalarna

E-mail: therese@hrdalarna.se

Terms

Job Title: Verksamhetsutvecklare, kvalitetsstyrare, kvalitetsledningsadministratörer, produktutvecklare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-31
Date of publication: 2019-05-24

About the company

Vår samarbetspartner är ett globalt företag som det går bra för, orderböckerna är fulla lång tid framöver och alla linjer är igång. De finns i ett 30-tal länder och har ett bra samarbete sins emellan. Går du igång på att resa i jobbet så finns det goda möjligheter till det. Just nu implementeras ett nytt kvalitetledningssystem vilket ska göra att de blir ännu bättre på att leverera stål i toppklass! De har även mycket mer spännande på gång, men det kan vi prata mer om när vi ses!
 

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!