Behandlare till vår enhet i Karmansbo

  • Skinnskatteberg

  • Behandlare

  • 2019-05-24

Vi på Nämndemansgården startade upp en helt ny enhet i Karmansbo 2018-09-03 med målet att arbeta med olika beroendeformer gentemot arbetslivet och egenbetalande klienter. Då efterfrågan är stor behöver vi nu utöka vår personalstyrka med ytterligare en behandlare. Vi söker i första hand dig som redan arbetar som terapeut inom alkohol- och drogområdet. Tjänsten är 70–100% och du kommer att arbeta kontorstider.
 
Som behandlare inom Nämndemansgården kommer du att arbeta tillsammans i ett team med professionella behandlare från olika relevanta kompetenser såsom fysioterapeut, alkohol-och drogterapeuter, läkare, sjuksköterska och psykoterapeuter. Behandlingen sker både i gruppform och i enskilda samtal. En central del i arbetet är att du som behandlare har en klientcentrerad syn på behandlingsarbetet med insikt att alla klienter har olika förutsättningar och olika behov. Du kommer i ditt arbete att ansvara för behandlingsupplägg, genomförandeplaner, behandling samt dokumentation. Tillsammans med teamet formar och planerar du även eftervården. Viktiga egenskaper är förmågan att skapa goda relationer och att ha ett professionellt förhållningssätt gentemot klienter och våra uppdragsgivare.
 
Vi ser gärna att du har adekvat grundutbildning som alkohol- och drogbehandlare samt vidareutbildning i motiverande samtal (MI) och kognitiv beteendeterapi (KBT). En fördel är om du har steg-1 KBT. Har du även erfarenhet av att arbeta med spel- och sexmissbruk är detta meriterande.
 
 

Contact details

Name: Kai Cravelin

Title: platschef

Phone: 0726446370

Terms

Job Title: Behandlare
Type of employment: Permanent employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car
Access to own vehicle: Car

Application

Final application date: 2019-06-28
Date of publication: 2019-05-24

About the company

Nämndemansgården i Sverige AB är ett av Skandinaviens äldsta och största företag som bedriver behandling, rådgivning samt utbildning gällande alkohol- och drogproblematik. Nämndemansgården är idag rikstäckande och har ca 250 medarbetare.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!