Resande trähusmontör

TopWork AB

  • Kalmar

  • Resande trähusmontör

  • 2019-09-06

TopWork söker resande trähusmontör till vår kund Granflo Bygg AB, Åseda. Granflo Bygg ägs och drivs av eldsjälar där alla medarbetare ses som viktiga grundstenar för verksamheten. Medarbetarna är kunniga och har en passion för byggande som märks i såväl arbete som i relationen till kund.

Granflo Bygg växer stadigt och söker två personer som vill arbeta som trähusmontörer. Arbetet består i att montera BoKlok. Vi söker dig med erfarenhet av trähusmontering som kan tänka dig att vara borta under veckorna, då arbetet sker i olika delar av södra Sverige.

Som trähusmontör ska du:

- Montera färdigbyggda trämoduler på byggplatsen

- Utvändig färdigställning som t.ex. panelsnickeri

- Invändiga snickeriarbeten som bl.a. list- och karmmontering.      

Vi söker dig med några års byggerfarenhet, gärna som trähusmontör. Du ska noggrann och flexibel samt god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper då arbetet utförs i lag och man även bor och umgås tillsammans i veckorna. Tjänsten kräver B-körkort och vi ser gärna att du har utbildning i ”Säkra lyft”, ”Fallskydd” samt ”Lift”.

Tjänsterna innebär att du till en början anställs av TopWork och för rätt personer finns en uttalad ambition till tillsvidareanställning av Granflo Bygg.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Contact details

Name: Peter Hogla

Title: VD

E-mail: peter.hogla@topwork.se

Phone: 0760-969593

Terms

Job Title: Resande trähusmontör
Type of employment: Temporary employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-09-20
Date of publication: 2019-09-06

About the company

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!