Säljare Proffs – K-rauta, Jönköping

  • Jönköping

  • Säljare Proffs

  • 2019-05-20

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta.

K-rauta befinner sig i ett mycket expansivt skede, och framför allt i vår storsatsning mot företagskunder. Till vårt varuhus i Jönköping är vi därför på jakt efter ytterligare en kollega som är av det rätta virket. Vi söker dig som kan vara ett av våra ansikten utåt och utveckla relationerna med varuhusets befintliga och blivande företagskunder för ökad försäljning. 

Vi vill att vår företagsförsäljning leder till ett långsiktigt och starkt samarbete mellan oss och våra företagskunder. Du ska aktivt driva försäljning genom att alltid ge utomordentlig kundservice i det personliga bemötandet. 

Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision. 

Arbetsuppgifter & Ansvarsområde
Som Säljare Proffs kommer du att sälja till befintliga företagskunder och även vidareutveckla dina relationer. Minst lika viktigt kommer det att vara att identifiera, kontakta och bearbeta potentiella nya kunder. 

I arbetsuppgifterna ingår det att ansvara för budget, försäljning och bruttovinst samt för framtagande och verkställande av företagsförsäljningens aktiviteter. Du arbetar även med dagligt offertarbete, underhåll av affärssystemen knutna till företagsverksamheten och ansvarar för leveransplaneringen till företagskunderna.

Din profil 
För att lyckas i rollen som Säljare Proffs hos K-rauta har du stark egen drivkraft, är en utpräglad tävlingsmänniska samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad approach i allt du gör. Du har vidare lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. 

Vi ser att din kunskap är grundad i en säljutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet från försäljning till företag. Vi ser dessutom gärna att du har dokumenterad erfarenhet från framgångsrik försäljning och lönsamhet. En fördel är givetvis om du redan har ett etablerat kontaktnät i branschen.Du bör ha goda ekonomikunskaper inom bland annat budgetering, offerthantering och nyckeltal. Det är mycket meriterande med erfarenhet från detaljhandeln, och då gärna från bygghandeln. 

För att lyckas i tjänsten bör du vara en person med stort driv som har förmågan att ta och förankra initiativ. Du är kommunikativ och utåtriktad samt arbetar strukturerat. Vi ser gärna att du är lyhörd och förändringsbenägen. B-körkort är ett måste för att kunna arbeta som Säljare Proffs för att vid behov kunna besöka våra företagskunder. 

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. 
 
Självklart värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.
 
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt.
 
Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Säljare Proffs
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-01
Date of publication: 2019-05-20

About the company

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter cirka 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!