HIFI Klubben Göteborg söker Deltidsäljare

  • Göteborg

  • HIFI Klubben Göteborg söker Deltidsäljare

  • 2019-05-17

Vi söker deltidssäljare till våra butiker i Göteborg.

Vad söker vi
Tjänsterna vi söker innefattar båda butiksförsäljning samt kundtjänst där tjänsterna viarieras beroende på säsong under året. Tjänstegraden vi söker är en 70% respektive en 40% och båda tjänsterna innefattar både vardag och helgarbete.

Om tjänsten och dina arbetsuppgifter som sälj/kundtjänsmedarbetare

Som butikssäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ta hand om kunderna och leverera en högklassig service samt ge råd till kunderna kring produkter som matchar deras behov. På kundtjänst kommer du främst vägleda våra kunder till köp samt support av våra produkter.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta med teknik och har ett brinnande intresse för våra produkter. Du arbetar med team som alltid sätter kunden i fokus.

Din profil 

Vi söker dig som brinner för försäljning och har en god social förmåga och lätt att ta hand om kunder. Som person tror vi att du har ett gott affärssinne och gillar att driva försäljningsprocesser framåt. Vi ser också att du som sökande till denna roll är öppensinnad, har en positiv attityd och gillar att arbeta i team tillsammans med andra.

Dina viktigaste personligheter är
  • Fungerar i ett team som alltid strävar framåt
  • Intresse för våra produkter
  • Försäljning med mål på nöjda kunder
  • Urval och intervjuer kommer ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta nedanstående kontaktperson. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Skicka ditt CV och personliga brev till Peter.svedborg@hifiklubben.se

Terms

Job Title: HIFI Klubben Göteborg söker Deltidsäljare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed + flexible

Application

Final application date: 2019-07-12
Date of publication: 2019-05-17

About the company

HiFi Klubben är en butikskedja med 104 toppjusterade butiker i Norden, Holland och Tyskland som tillhandahåller TV, hemmabio, Högtalare och Förstärkare. Vi har specialiserat oss på produkter av hög kvalitet i alla prisklasser - HiFi Klubben är specialister på Ljud & Bild produkter. Vi är idag 700 passionerade medarbetare och har cirka 950 000 kvalitetsmedvetna medlemma

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!