Nytänkande Tandläkare till kliniken i Västerås- se hit!

  • Västerås

  • Tandläkare

  • 2019-05-16

Nu äntligen utökar vi i Västerås och vi vill bli fler!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Vi är ett ungt företag där du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Häng med på branschens största förändringsresa. Vi bedriver högkvalitativ tandvård och vi använder den senaste tekniken och fokuserar på att göra mötet för kunden så Enkelt, Lättillgängligt och Kvalitativt som möjligt. Vi erbjuder dig att arbeta i en fin och fräsch klinik med bra läge som har modern utrustning och där vi bland annat arbetar med panoramaröntgen och intraorala kameror. Kliniken har 9 behandlingsrum och det arbetar ett 20-tal personer på kliniken, varav 7 tandläkare.

OM DIG 
Vi letar efter erfarna och drivna allmäntandläkare som gillar förändring och som vill utvecklas och utmana traditionella arbetssätt och konventioner. Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som legitimerad tandläkare. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet, allt för att skapa framtidens tandvård. Du drivs av nytänkande, gillar förändring, är öppen för nya saker och älskar att dela med dig av din kunskap och kan få med dig dina kollegor på ett ödmjukt sätt.
Du är lösningsorienterad och kan se olika alternativ. Vidare är du flexibel i att jobba med nya personer och över gränser.
Kan detta vara något för dig? Det är dags att ta ett första steg i din kanske största förändring i ditt arbetsliv, så kontakta oss med en gång.

Registrera din ansökan här på sidan eller ring Almir Karahodza, platschef på 0793357561 eller Nina Dahlgren, HR på 0720-18 68 94. Vi intervjuar löpande under rekryteringsprocessen.

HOS OSS FÅR DU
• möjlighet till marknadens bästa ersättning
• arbeta med den senaste tekniken.
• möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter.
• personlig utvecklingsplan och årlig vidareutbildning.
• stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården ska utvecklas.
• bli en del av en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor.
• möjlighet att arbeta på andra orter runt om i Sverige.

MERITERANDE 
Arbetat delegerat, teamtandvård och kunskap i Opus. 

ARBETSPLATS
Kliniken finns i gatuplan i centrala Västerås.

OM ANSTÄLLNINGSVILLKOREN
Vi erbjuder hel- och deltidstjänster samt konsultavtal. 
Tillträde efter överenskommelse.

Contact details

Name: Almir Karahodza

Title: Platschef

Phone: 0793357561


Name: Nina Dahlgren

Title: HR Ansvarig

E-mail: nina.dahlgren@mydentist.se

Phone: 0720186894

Terms

Job Title: Tandläkare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed + flexible

Application

Final application date: 2019-08-04
Date of publication: 2019-05-16

About the company

MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbjuda tandvård på platser där människor normalt rör sig, vi ska ha öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi ska arbeta med hög kvalitet och allt ska ske med de möjligheter som ny teknik erbjuder och med rätt kompetens. Dessutom ska vi skapa något som helt saknas inom tandvårdsbranschen idag: ett starkt och innehållsrikt varumärke. MyDentist ska kort och gott revolutionera kundupplevelsen i tandvårdsbranschen!

Vad är MyDentist?
Vi är ett framåt, aktuellt, trendigt och nyskapande företag!
Vi sätter kvalitativ tandvård först!
Vi hjälper kunder och patienter med deras munhälsa!
Våra kliniker är bemannade med säker och tillförlitlig kompetens!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!