Senior lönespecialist till Lideta Hälsovård i Helsingborg

  • Helsingborg

  • Lönespecialist

  • 2019-05-15

Vi söker dig som är senior lönespecialist och vill vara med och driva utveckling inom ett snabbt växande vårdbolag. Har du stor kunskap inom löneområdet och är kommunikativ och pedagogisk som person? Då ser vi fram emot att lära känna dig!  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
I tjänsten som lönespecialist kommer du tillsammans med dina två kollegor på lön, ha ansvar för lönehanteringen inom koncernen. Inom Lideta-koncernen är vi cirka 1100 anställda. Vidare kommer du arbeta med att rapportera pensioner, hantera utlägg, skriva arbetsgivarintyg, beräkna förmåner etc. Vi arbetar i lönesystemet Visma Lön 600. Lideta har kollektivavtal via Vårdföretagarna.

Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen, men även ha kontakt med HR- avdelningen, verksamhetschefer och medarbetare. Vi vill gärna att du deltar i och driver förändringsprojekt samt utveckling av processer och rutiner inom området för lön.

Placering för denna tjänsten är på vårt huvudkontor i Helsingborg. Du kommer rapportera till koncernredovisningschef.

Din profil:
Vi söker dig som är senior lönespecialist och som vill ta ett stort ansvar inom löneområdet. Du beskriver dig själv som en ”hands-on” person och är självgående, vilket kommer krävas för att lyckas i tjänsten. Du är van att uttrycka dig väl på svenska och är kommunikativ och pedagogisk i din approach. Vidare hoppas vi att du är engagerad, analytisk, noggrann, prestigelös, och tycker det är himla kul att arbeta med lön! Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av löneberedning. 

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll med stort eget ansvar. Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, på 100%. Tillträde enligt överenskommelse och placering är på vårt huvudkontor i Helsingborg. Urval och intervjuer sker löpande. Lideta har kollektivavtal via Vårdföretagarna.

Har du fler frågor så får du gärna kontakta HR-ansvarig Emelie Hägerström på 0709-705185 alternativt emelie.hagerstrom@lideta.se


Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Contact details

Name: Emelie Hägerström

Title: HR

E-mail: emelie.hagerstrom@lideta.se

Phone: 0709-705185

Terms

Job Title: Lönespecialist
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-16
Date of publication: 2019-05-15

About the company

Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!