Kjell & Company söker Butikschef till Ystad

  • Ystad

  • Butikschef

  • 2019-05-14

Vi söker nu en driven Butikschef med förmågan att sprida glädje och energi till butiken i Ystad!
Vill bli en del av vårt fantastiska team med genuint intresse för försäljning och ledarskap?
I butiken hittar du ett motiverat team med målet att alltid leverera "Service i Världsklass"

Om tjänsten

I rollen som butikschef arbetar du nära din närmsta chef och tillsammans sätter ni upp ramarna för ert samarbete. Tjänsten som Butikschef på Kjell & Company innebär ett operativt ansvar för butikens försäljning och drift. Du coachar ditt team för att de ska trivas, utvecklas och nå resultat samtidigt som du själv visar vägen genom att vara delaktig i den dagliga driften och försäljningen.

Vem är du?

Du är en person som älskar utmaningar och samtidigt möjligheten att göra skillnad. Vi ser gärna att du har en tydlig ledarprofil, älskar försäljning och genom ditt team vill skapa framgång samtidigt som du brinner för att ge service i världsklass varje dag.

Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och är samtidigt duktig på att leda dina säljare i med och motgång. I din välpackade ryggsäck har du alltid med dig ditt coachande sätt, din sociala kompetens, driftighet, energi och stabilitet men vet såklart att det är tillsammans med teamet och er förmåga tillsammans som utgör den främsta skillnaden.

Du ser en redan etablerad kundnöjdhet som en möjlighet och självklarhet till fortsatt utveckling, du vet ju trots allt att ditt jobb, förutom att vara en grym förebild och säljare, är att säkerställa att butiken i slutändan når sina försäljnings – och lönsamhetsmål.

För att lyckas i rollen tror vi att du har

  • tidigare ledarerfarenhet från detaljhandeln eller närliggande bransch där du haft fullt budget- och personalansvar
  • drivit försäljning mot tydligt uppsatta mål
  • ett grundläggande tekniskt intresse
Övrigt:

Vi erbjuder handels kollektivavtal, ansvarstillägg, bonussystem, friskvårdsbidrag och vassa internutbildningar.
Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss objektivitet. 

Känner du att detta är rätt utmaning för dig?

Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, bifoga gärna ditt CV i PDF-format. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

I samband med denna rekrytering samarbetar Kjell & Company med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare är Jon Spjuth. 

Välkommen till Kjell & Company!

Contact details

Name: Jon Spjuth

Title: Recruiter

E-mail: jon.spjuth@retailrecruitment.se

Phone: 0761-60 09 16

Terms

Job Title: Butikschef
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-19
Date of publication: 2019-05-14

About the company

Kjell & Company säljer tillbehör till hemelektronik via butiker och internet. Vi är främst inriktade på försäljning av hemelektroniktillbehör. När vi säger hemelektroniktillbehör, menar vi all form av tillbehör som behövs för att hemmets elektronik ska fungera på bästa sätt. Förutom att erbjuda ett konkurrenskraftigt och brett tillbehörssortiment är kunskap och service bärare av vårt koncept.

Vi har formulerat detta i vår affärsidé: Med genuint kunnig personal ger vi service i världsklass och erbjuder våra kunder Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik.

www.kjell.com

Recruitment Manager

Jon Spjuth

Är du en person som älskar utmaningar och samtidigt möjligheten att göra skillnad?

Vi vill att upplevelsen av att handla hos Kjell & Company ska vara något alldeles extra. När du besöker någon av våra butiker kommer vi att göra allt för att hjälpa dig med dina frågor. Vi brinner för teknik och vill dela med oss av vårt kunnande.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!