Undersköterska för sommarjobb inom hemsjukvården på Tyresö HLM

  • Tyresö

  • Undersköterska

  • 2019-05-13

Är du undersköterska och vill arbeta inom primärvård med hemsjukvård? Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?

Vi söker nu en undersköterska till Tyresö Husläkarmottagning under sommaren 2019. För rätt person finns möjlighet till extrajobb även efter sommaren.

Dina arbetsuppgifter:
På vår mottagning kommer du att arbeta med vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, psykologer/psykoterapeuter och läkare. Tjänsten omfattar främst hemsjukvård i vårt hemsjukvårdsteam men även kassa och mottagningsarbete kan förekomma. 

Din profil:
Vi söker dig som är undersköterska som vill arbeta inom hemsjukvården. Kunskap i systemet Take Care är mycket meriterande.

Som person är du serviceinriktad med kunden i fokus. Du är engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten.

Anställning och ansökan:
Allmän visstidsanställning på 75-100% under sommaren 2019. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan.
Kontakta t.f. verksamhetschef Lena Andersson vid frågor lena.andersson@tyresohlm.se

Om Tyresö Husläkarmottagning:
Tyresö Husläkarmottagning, belägen i hjärtat av Tyresö i Stockholm, är en fullt utrustad och välbemannad vårdcentral, vilken har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av ca 25 personer och vi har familjeläkare, distriktssköterskor, undersköterskor samt ett psykosocialt team. Tyresö Husläkarmottagning har ca 12 000 listade patienter. I samma lokaler ligger Tyresö Rehab som möjliggör nära samarbete med fysioterpeut, dietist och arbetsterapeut.

Contact details

Name: Tony Borg

Title: Regionchef Lideta Mälardalen

E-mail: tony.borg@lideta.se

Phone: 000

Terms

Job Title: Undersköterska
Type of employment: Temporary employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-13
Date of publication: 2019-05-13

About the company

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!