Gärdsgårdsbyggare med känsla för hantverk.

  • Berg

  • Gärdsgårdsbyggare

  • 2019-05-13

ROLLBESKRIVNING
Vi söker nu 2 till 4 gärdsgårdsbyggare till Jämtgärdsgård AB. Arbetet med att binda gärdsgård sker ute hos våra kunder runt om i landet i såväl fjällmiljö som storstadskvarter. I Sandnäset, Svenstavik har företaget huvudkontor och verkstad där arbetet alltid utgår ifrån. Arbetslagen består av två personer vardera, vi arbetar med rullande schema och varje arbetstur består av 5-7 dagar. I tjänsten ingår att packa, transportera, detaljplanera arbetet och bygga/binda gärdsgård hantverksmässigt på plats hos våra kunder. I rollen ingår även att gjuta stolpar samt montera grindar och portaler.

KVALIFIKATIONER
Arbetet som gärdsgårdsbyggare kräver inga specifika förkunskaper men vi värderar att du som sökande har liksom oss, en genuin känsla för hantverk och kvalitet vilket också innebär att du arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt. Att arbeta som gärdsgårdsbyggare är ett fysiskt arbete som kommer ställa höga krav på din hälsa och kondition. Som person är du jordnära och har en positiv, lösningsorienterad inställning. Eftersom du kommer arbeta i team om två till fyra personer ser vi att du uppskattar lagkänslan och samarbetet både med medarbetare och kunder.

Contact details

Name: Jessica Flodin

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: jessica@min-byra.se

Terms

Job Title: Gärdsgårdsbyggare
Type of employment: Temporary employment
Working hours: Various
Wage conditions: Fixed + flexible
Drivers licence: Car with heavy trailer

Application

Final application date: 2019-06-09
Date of publication: 2019-05-13

About the company

OM FÖRETAGET
Jämtgärsgård AB är, som framgår av namnet, ett Jämtländskt företag med fokus på gärdsgårdar. Vi tillverkar och säljer exklusiva gärdsgårdar enligt gamla traditioner med tillhörande grindar och portaler. Med rötterna i Jämtland och unikt virke från våra skogar tillverkar vi produkterna för hand och bygger upp dem på plats hos våra kunder.

OM VÅRT HANTVERK
Som gärdsgårdsbyggare sätter du gärdsgården på plats ute hos kunden, mäter upp, sätter stör, binder vidjor och lägger slanor. Vidjor är de bindningar som håller ihop störparen och håller slanorna uppe. Råvaran och arbetssättet är viktigt för hållbarheten.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!