Test och Utvecklingsingenjör inom transmission

  • Göteborg

  • Test och Utvecklingsingenjör inom transmission

  • 2019-05-12

Är du en noggrann utvecklingsingenjör som vill arbeta för ett ledande tillverkningsföretag av högteknologiska växellådor och elektriska drivsystem? Då är detta jobbet för dig!

Vi söker test och utvecklingsingenjörer för verksamhet inom fordonsindustrin. Vi tror att du har erfarenhet från test- och utveckling då du kommer att vara en del av ett globalt team som fokuserar på test av växellådor och elektriska drivsystem. Arbetsuppgifterna sträcker sig från avancerade utredningar till systemtest på standardfordon där man får göra både funktions och hållbarhetsprovning.

KVALIFIKATIONER
Tillsammans med simulering och beräkningsingenjörer kommer du att utveckla särskilda metoder för validering och modellering. Vidare kommer du att arbeta med att utveckla nya provningsförfaranden och metoder för fordonstest. Du kommer att ha ansvar för egna testaktiviteter, inklusive planering, resursfördelning och utförande. I rollen ingår även kontroll, analys och sammanställning av data.

Din kompetens och erfarenhet:

Du är civil-/högskoleingenjör inom mekanik eller elektronik
Har flera års erfarenhet av test och verifiering inom fordon
Har erfarenhet av att arbeta mot fordonskontrollsystem
Har goda kunskaper i hårdvara/mätdata testsystem
Har erfarenhet att självständigt planera det dagliga arbetet
Pratar flytande engelska och svenska i både tal och skrift
I denna roll ser vi en person med intresse för teoretiska diskussioner och det är meriterande om du har erfarenhet eller grundförståelse för termodynamik. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med hårdvara i praktiken eller om du tidigare har analyserat hårdvarufel. Om du har arbetat med elektriska system och elektronik är en fördel.

Du är en person med ett stort intresse och driv för teknik och har god förmåga att jobba tillsammans med andra. Det är viktigt att du är noggrann, har öga för detaljer, kan se helhet och har förståelse för hur detaljer kan påverka helheten. Vi ser gärna att du har ambitionen att ständigt utvecklas, ser nya möjligheter och känner ett stort ansvar inför dina arbetsuppgifter.

Contact details

Name: Info EngineersOnly

E-mail: info@engineersonly.se

Terms

Job Title: Test och Utvecklingsingenjör inom transmission
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-02-28
Date of publication: 2019-05-12

About the company

OM VÅR KUND
VÅR KUND är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap. Man söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Man tror på kraften hos ett team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är man övertygad om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till VÅR KUNDS framgång och man har sedan många år samarbetat med flera högstadieskolor, dels för att lära sig mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar. Idag består VÅR KUND av fler än 20 olika nationaliteter och 30% kvinnor. Ambitionen är att öka mångfalden ännu mer. Man värdesätter egenskaper som målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja högt. VÅR KUND finns på tio orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av deras produktutveckling hittar du över hela världen.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!