Fordonsingenjör El

  • Göteborg

  • Fordonsingenjör El

  • 2019-05-12

Vill du förstärka vår kunds team av fordonsingenjörer inom elektronik som gillar tekniska utmaningar och stimuleras av att engagera sig i sin egen och sina kunders utveckling?
KVALIFIKATIONER
Vi söker engagerade och utåtriktade ingenjörer med minst två års erfarenhet av produktutveckling inom fordonselektronik, såväl HW som SW. Du har dokumenterad erfarenhet av fordonsutveckling inom elektronikområdet med ECU HW/SW och funktionsutveckling och i grunden har du en högskoleutbildning inom data/elektronik/automation eller motsvarande. Du kommer att arbeta i produktutvecklingsprojekt ofta med inriktning mot HW elektronik och/eller mjukvaru/funktions- utveckling för inbyggda system. Har du dessutom kunskaper inom modellbaserad utveckling, Autosar programmering inbyggda system eller verifiering/validering är du än mer intressant för VÅR KUND.
Du ansvarar självständigt för att genomföra dina delar i projekten. Uppdragen utförs i samarbete med slutkund vilket ställer krav på din kommunikationsförmåga, såväl på svenska som engelska?

Contact details

Name: Info EngineersOnly

E-mail: info@engineersonly.se

Terms

Job Title: Fordonsingenjör El
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2020-02-28
Date of publication: 2019-05-12

About the company

OM VÅR KUND
Vår kund är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap. Man söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Man tror på kraften hos ett team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är man övertygad om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till Vår kunds framgång och man har sedan många år samarbetat med flera högstadieskolor, dels för att lära sig mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar. Idag består Vår kund av fler än 20 olika nationaliteter och 30% kvinnor. Ambitionen är att öka mångfalden ännu mer. Man värdesätter egenskaper som målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja högt. Vår kund finns på tio orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av deras produktutveckling hittar du över hela världen.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!