Mjukvaruutvecklare Modelbaserad Design

  • Göteborg

  • Mjukvaruutvecklare Modelbaserad Design

  • 2019-05-12

Driv och omtanke är två egenskaper som uppskattas mycket av våra kunder i Göteborg. Vill du förstärka VÅR KUNDS team av mjukvaruutvecklare som gillar tekniska utmaningar och stimuleras av att engagera sig i sin egen och sina kunders utveckling?
Du ansvarar självständigt för att genomföra dina delar i projekten. Uppdragen utförs i samarbete med kund vilket ställer krav på din kommunikationsförmåga, såväl på svenska som engelska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är duktig på Modellbaserad utveckling. I grunden har du en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik/data eller motsvarande. Du har minst två års erfarenhet av Mjukvaruutveckling i C och Matlab/Simulink. Har du dessutom fordonserfarenhet och har arbetat med OnBoardDiagnostic är du än mer intressant för oss.
Hos oss är det du själv som sätter gränserna för din egen utveckling. Vi stöttar. Allteftersom du utvecklas ökar möjligheterna till specialistuppdrag, eget ansvar att själv leda team, större projekt, erbjudanden eller kunder. Vi arbetar aktivt med att stärka vårt kunnande inom mjukvara tillsammans med våra kunder och som konsult har du en viktig roll i detta arbete. Om du är intresserad av att arbeta på ett Karriärföretag med fokus på utveckling och eget ansvar, skriv gärna några rader om vad du kan tillföra VÅR KUND och bifoga ditt cv.

Contact details

Name: Info EngineersOnly

E-mail: info@engineersonly.se

Terms

Job Title: Mjukvaruutvecklare Modelbaserad Design
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-02-28
Date of publication: 2019-05-12

About the company

OM VÅR KUND
VÅR KUND är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap. Man söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Man tror på kraften hos ett team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är man övertygad om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till VÅR KUNDS framgång och man har sedan många år samarbetat med flera högstadieskolor, dels för att lära sig mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar. Idag består VÅR KUND av fler än 20 olika nationaliteter och 30% kvinnor. Ambitionen är att öka mångfalden ännu mer. Man värdesätter egenskaper som målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja högt. VÅR KUND finns på tio orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av deras produktutveckling hittar du över hela världen.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!