CNC-operatör

  • Kalix

  • CNC-operatör

  • 2019-05-10

Har du arbetat med en 5-axlig fleroperationsmaskin?

På Nova Industris produktionsanläggning i Kalix använder vi vår kraftfulla 5-axliga fleroperationsmaskin (MMW 2000) när vi bearbetar de mest komplexa arbetsstyckena. Den samtidiga bearbetningen möjliggörs av hög dynamik från verktygens rörelser (3 axlar) och arbetsbordets rörelser (2 axlar). Att manövrera en 5-axlig fleroperationsmaskin är bland det mest utmanade en CNC-operatör kan göra. Vi söker nu en självgående CNC-operatör med mångårig erfarenhet från en 5-axlig fleroperationsmaskin.

Arbetstider: Dagtid, skiftgång kan förekomma vid behov (2-skift).

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör, antingen på gymnasienivå eller genom motsvarande yrkesutbildning. Som person är du ansvarstagande och driver dina processer vidare. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Varje dag gör du ditt bästa för att leva upp till dessa.

Nova Industri är en komplett mekanisk verkstad och vår styrka är att vi kan erbjuda en färdig lösning även av komplexa utrustningar. Under samma tak har vi kapacitet och kompetens på såväl svetsning och maskinbearbetning som montage och funktionstest. Nova Industri hjälper till med konstruktionen och kan ge förbättringsförslag till kundens förfrågan, ibland till en mer effektiv lösning ur kostnads-, kvalitets- och miljöperspektiv. Vi utför montering av de ingående komponenterna till en färdig produkt, detta sker normalt i vår verkstad. Vi utför även montering i fält eller på plats hos kund.

Contact details

Name: Ulrika Andersson

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: ulrika.andersson@ponto.nu

Phone: 070-260 91 65

Terms

Job Title: CNC-operatör
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-05-24
Date of publication: 2019-05-10

About the company

Nova Industri är en komplett mekanisk verkstad med verksamhet i Kalix och Boden. Vi erbjuder allt från konstruktion och produktion till service och montage. Nova Industri har under många år framgångsrikt levererat komplexa utrustningar till basindustrin. Vi står alltid redo att serva med produktionskritiska reservdelar som vi stycketillverkar.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!