CNC-operatör

  • Boden

  • CNC-operatör

  • 2019-05-10

Till vår produktionsenhet i Boden söker vi en CNC-operatör med erfarenhet från fleroperationsmaskiner.

Som CNC-operatör hos Nova Industri är du en viktig del av vår produktion. Du är den som kvalitetssäkrar produktionsflödet från början till slut. Du riggar, programmerar, ställer och kör du företagets CNC-maskiner utifrån en specifik ritning eller annat underlag. I arbetsuppgifterna ingår även fräsning och svarvning. Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör, antingen på gymnasienivå eller genom motsvarande yrkesutbildning. Som person är du ansvarstagande och driver dina processer vidare. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Varje dag gör du ditt bästa för att leva upp till dessa.

Arbetstider: Dagtid, skiftgång kan förekomma vid behov (2-skift).

Nova Industri är en komplett mekanisk verkstad och vår styrka är att vi kan erbjuda en färdig lösning även av komplexa utrustningar. Under samma tak har vi kapacitet och kompetens på såväl svetsning och maskinbearbetning som montage och funktionstest. Nova Industri hjälper till med konstruktionen och kan ge förbättringsförslag till kundens förfrågan, ibland till en mer effektiv lösning ur kostnads-, kvalitets- och miljöperspektiv. Vi utför montering av de ingående komponenterna till en färdig produkt, detta sker normalt i vår verkstad. Vi utför även montering i fält eller på plats hos kund.

Sista ansökningsdag: Fredag 24 maj 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto. Notera att du från start blir anställd av Nova Industri. Ponto hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@ponto.nu, 070-260 91 65) om du har frågor.

Contact details

Name: Ulrika Andersson

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: ulrika.andersson@ponto.nu

Phone: 070-260 91 65

Terms

Job Title: CNC-operatör
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-05-24
Date of publication: 2019-05-10

About the company

Nova Industri är en komplett mekanisk verkstad med verksamhet i Kalix och Boden. Vi erbjuder allt från konstruktion och produktion till service och montage. Nova Industri har under många år framgångsrikt levererat komplexa utrustningar till basindustrin. Vi står alltid redo att serva med produktionskritiska reservdelar som vi stycketillverkar.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!