Regionsansvarig säljchef

  • Malmö

  • Säljchef

  • 2019-05-08

SÄLJARENS DRÖM – HÄR ÄR DITT NÄSTA JOBB

Nu finns chansen att få ditt drömjobb i ett säljorienterat bolag som för tredje året i rad blivit utnämnt till snabbväxande Gasellbolag av Dagens Industri.

 
Vår topprioritet är att kraftigt öka utesäljsverksamheten, växa och expandera till flera nya orter. Vi söker dig som kan göra det tuffa jobbet som krävs för att kunna nå toppen. Du har säljerfarenhet. Som belöning kommer du att tjäna väldigt bra med pengar!


VAD SKA DU GÖRA?

Du ska leverera nya försäljningsrekord. Ditt jobb blir att ansvara för Svenska Alarms utesäljsorganisation i din region. Rekrytera och utbilda fältsäljare samt driva egen försäljning. Resa runt för att motivera och coacha din personal till att bli stjärnsäljare. Du har höga krav på dig och ska finnas där för din säljorganisation närhelst det behövs, därför betalar vi dig väldigt bra för resultaten!
 

VEM ÄR DU?

Du är personen i rummet som alla lyssnar till. Du vet hur man får sin vilja igenom och har aldrig misslyckats med att nå dina försäljningsmål. Du är hungrig på nästa utmaning. Din karriär är viktig, pengar är viktigare än fritid och nu vill du bevisa att du kan bygga Sveriges bästa säljteam.

 
KOMPETENSKRAV

• Erfarenhet inom försäljning face2face

• Stjärnsäljare/Stjärncoach

• B-körkort

 
DIN ARBETSPLATS
På Svenska Alarm blir du en del av ett framgångsrikt team som består av motiverade personer med vilja att lyckas. Din arbetsplats är i din region.

Contact details

Name: Christofer Eriksson

E-mail: christofer@SvenskaAlarm.se

Phone: 0770-112060

Terms

Job Title: Säljchef
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed + flexible
Drivers licence: Car
Access to own vehicle: Car

Application

Final application date: 2019-05-26
Date of publication: 2019-05-08

About the company

OM SVENSKA ALARM
Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer snabbt. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för både privatpersoner och företag.
www.SvenskaAlarm.se/jobb

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!