Klinikchef/Verksamhetschef – Evidensia, Visby

  • Gotland

  • Klinikchef/Verksamhetschef

  • 2019-05-07

Evidensia Djursjukvård befinner sig i en händelserik fas och står inför flera spännande utmaningar. Som klinikchef brinner du för att driva utvecklingen av kliniken med visionen att vara det allra bästa för djuren, och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

I rollen som klinikchef har du ett helhetsansvar för veterinärklinikerna på Gotland, vilket innebär att ansvara för att vi har nöjda medarbetare, hög veterinärmedicinsk kvalitet och nöjda kunder. Du har även det ekonomiska ansvaret för verksamheten. 

Är du leg. Veterinär eller leg. Djursjukskötare med intresse för djursjukvård, relationer och ledarskap? Det här ett givande jobb som passar dig som vill jobba med utveckling och ledarskap men fortsatt behålla närheten till det kliniska arbetet och våra fantastiska patienter. Du behöver inte ha varit chef tidigare för att söka tjänsten.

Har du en bakgrund som ledare och chef, men utan erfarenhet från djursjukvården? Även du är varmt välkommen att söka, låt oss veta på vilket sätt du vill bidra med dina kompetenser till våra djurklinikers utveckling och vad som intresserar dig med just vår bransch, så hör vi av oss!

Arbetsuppgifter: 
Du blir ansvarig klinikchef på Djurklinikerna Visby, som består av tre kliniker lokaliserat till Visby, Hemse och Slite. Du kommer ha en aktiv roll i verksamheten som innebär kliniskt yrkesutövande inom ditt legitimationsyrke. Om du inte är kliniskt verksam kommer du istället att arbeta i klinikens mer kundmötande verksamhet del av din tid. Du kommer ha personal- och ekonomiansvar för teamet och kliniken, i rollen kommer du därmed ha en del av din tid avsatt till chefsarbete. Du kommer jobba i nära samarbete med chefsveterinär.

Vi erbjuder dig: 
Vi erbjuder dig ett utvecklande och roligt arbete på klinker som går bra och har nöjda kunder och medarbetare. Det här är din möjlighet att få vara med och ta verksamheterna till nästa nivå. Vi erbjuder dig ett stort nätverk av chefskollegor där du får bolla olika frågeställningar som kan tänkas dyka upp i din chefsroll. Som klinikchef på Evidensia får du också stöttning från central support som hjälper dig och varsamheterna att utvecklas. Givetvis säkerställer vi att du får en välplanerad introduktion så du får goda förutsättningar till en bra start i din nya roll.  

Om dig: 
Vi tror att du några års erfarenhet från arbete inom djursjukvården som leg. veterinär eller alternativt som leg. Djursjukskötare. Då ledarskap blir en naturlig del i rollen behöver du vara nyfiken på att leda och driva en klinik framåt. Med fördel har du varit chef tidigare, men det är inte ett krav. 

Om du inte jobbar kliniskt ser vi gärna att du har just ledar- eller chefserfarenhet sedan tidigare och att du har ett starkt intresse för vår bransch. Din lyhördhet och ditt starka intresse i kombination med din förmåga att framgångsrikt leda verksamhet är värdefulla förmågor i rekryteringsprocessen.

Som person är du resultat-och lösningsorienterad och har en grundförståelse för människor. Du innehar ett helhetstänk och gillar att arbeta med att utveckla team och verksamhet. Givetvis älskar du mötet med patient och djurägare och ger med det branschens bästa kundbemötande och djursjukvård i världsklass

Ort: Gotland, Hemse, Slite och Visby

Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid eller deltid efter överenskommelse.

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23.

Contact details

Name: Titti Bergholtz

E-mail: titti.bergholtz@futuremanagement.se

Phone: 070-827 11 23


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Klinikchef/Verksamhetschef
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-10
Date of publication: 2019-05-07

About the company

Evidensia startade 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 1100 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Frankrike, Irland, Nederländerna och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, mot morgondagens djursjukvård. Evidensia har som marknadsledare drygt 1 500 anställda i Sverige som tar emot över 500 000 patientbesök per år - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!