Personlig assistent till manlig kund - Heltid/deltid - Åkersberga

  • Stockholm

  • Personlig assistent

  • 2019-05-06

Om dig:
Hej Jag söker dig som redan har jobbat en tid som personlig assistent och känner att detta är ett yrke som du vill fortsätta inom. De egenskaper som jag tror är viktiga för att uppnå en bra matchning är flexibilitet, snabbhet kombinerat med noggrannhet samt en positiv och problemlösande attityd. Då jag själv är en man på snart 50 år, söker jag nu flera manliga och kvinnliga assistenter i åldern 25-45 år. Jag arbetsleder genom muntliga instruktioner och därför är det är viktigt att du kan förstå och prata det svenska språket flytande. I mitt hem finns det två stycken hundar så du kan inte vara allergisk. 


Dina arbetsuppgifter:
Du jobbar tillsammans med mig som är förlamad från nacke och neråt efter en dykolycka. Just nu söker jag personal för varierande arbetstider. Arbetet består i att utföra mina morgonrutiner och kvällsrutiner och annat runtomkring som jag kan tänkas att behöva hjälp med. Du får alltid introduktion under flera dagar för att du ska bli van med arbetsuppgifterna och efter det arbetsleder jag på bästa sätt. Det är många moment som utförs på förmiddagen så detta är ett jobb för dig som tycker att det är givande att vara sysselsatt under sitt arbetspass och ha många bollar i luften. Hos mig är det alltid två assistenter som utför mina morgonrutiner tillsammans. Tjänsterna kommer tillsättas i slutet på maj, och rekryteringen kommer att ske löpande. Första delen av rekryteringen har jag överlämnat till Ardita på Fri Assistans och det är henne du kontaktar för alla eventuella frågor. Välkommen in med din ansökan!

Terms

Job Title: Personlig assistent
Type of employment: Permanent employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Various
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car
Access to own vehicle: Car

Application

Final application date: 2019-05-31
Date of publication: 2019-05-06

About the company

Fri Assistans är ett företag som ordnar personlig assistans för personer runt om i Stockholms län. Vi har tät kontakt med våra kunder och assistenter och erbjuder kontinuerlig handledning och olika typer av stöd som är anpassat efter varje arbetsplats. Vi har kollektivavtal genom KFO/Kommunal och lägger stor vikt vid att säkerställa att våra anställda har en trygg och bra arbetsplats med schyssta anställningsvillkor.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!