Specialist i allmänmedicin till Björkhagens Husläkarmottagning

  • Stockholm

  • Specialistläkare i Allmänmedicin

  • 2019-05-06

Vi söker en Specialistläkare inom allmänmedicin till vårt team på Björkhagens Husläkarmottagning!

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, distrikssköterskor, psykoterapeuter och andra läkare men även med BVC-sköterskor som finns i samma lokaler.

I vårt nuvarande team finns läkare inom hemsjukvården. På mottagningen har vi 3 fast anställda distriktsläkare och 3 ST-läkare. Till hösten får vi även en AT-läkare placerad under en period.
 
Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som läkare ingår också handledning av ST-läkare. Vi ser gärna att du är intresserad av handledning och utveckling då vi anser det viktigt att kunna erbjuda en god utbildningsmiljö till våra läkare under specialistutbilning samt till andra medarbetare. Som specialist kommer du vara en nyckelperson på vårdcentralen!

Din profil:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom primärvården.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, kan ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera, har en mycket god samarbetsförmåga och kan ändra fokus efter behov.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Vi erbjuder flexibilitet kring arbetstider, upplägg och en attraktiv lönebild. 

Varmt välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Om mottagningen:
Mottagningen ligger nära T-bana och i ett eget "vårdhus" där husläkarmottagning, BVC och psykoterapi ryms. Vårdcentralen har ca 9000 listade patienter. Här är klimatet öppet med "högt i tak".

Contact details

Name: Tony Borg

Title: Regionchef Lideta Mälardalen

E-mail: tony.borg@lideta.se

Phone: 0704940979

Terms

Job Title: Specialistläkare i Allmänmedicin
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-14
Date of publication: 2019-05-06

About the company

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!