Jula Bromma söker Gruppledare

  • Stockholm

  • Gruppledare

  • 2019-05-03

Gruppledare Jula
Jula Sverige har idag 53 varuhus. Vi är stolta över att vi fortsätter expandera och söker nu dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Till Julas varuhus i Bromma söker vi nu Gruppledare.

Det här gör man som Gruppledare
Du ingår som en av flera Gruppledare i varuhusets ledningsgrupp. Som Gruppledare är du tillsammans med Varuhuschefen ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Tillsammans med Varuhuschefen och övriga i ledningsgruppen ansvarar du för att skapa rätt förutsättningar för medarbetarna att ge bästa tänkbara kundservice och nå uppsatta mål. Du leder och arbetar tillsammans med medarbetarna i den dagliga driften med försäljnings- och lagerarbete, upplockning av varor, kassaarbete samt genomförande av marknads- och försäljningsplaner.
 
Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har ledaregenskaper som passar ett situationsanpassat ledarskap, är resultatinriktad, ordningssam och har erfarenhet av att delegera arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att coacha och leda andra medarbetare, men det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper. Det är meriterande om du har kunskap och/eller intresse inom vårt produktsortiment.
 
Det här är du som ledare och person
Du brinner för försäljning och att ge våra kunder god service. Du har en god förmåga att prioritera, delegera arbete och hantera förändringar. Du är också strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet. Tjänsten kräver att du har en ledande personlighet med god självinsikt samt förmåga att motivera, engagera och utveckla andra. Som ledare inom Jula är du en viktig kulturbärare och förebild. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Bra att veta
Placering är i vårat varuhus i Bromma. Som Gruppledare arbetar man heltid på dagtid, kvällar och helger. Vi erbjuder dig kul och utvecklande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder! 
 
För att söka tjänsten klickar du på länken nedan:  
I denna rekrytering samarbetar vi med Retail Staffing och ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson

Ansökan görs via länken, inte via e-post.

Contact details

Name: Daniel Gustafsson

Title: Retail Store Recruiter

E-mail: daniel.gustafsson@retailstaffing.se

Phone: 0739177959

Terms

Job Title: Gruppledare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-31
Date of publication: 2019-05-03

About the company

Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen.

Recruitment Manager

Daniel Gustafsson

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!