Livsmedelsarbetare

  • Luleå

  • livsmedelsarbetare

  • 2019-05-02

Som livsmedelsarbetare kommer dina  arbetsuppgifter att bestå av paketering och övervakning av maskiner vid tillverkning av charkprodukter. Arbetet ställer krav på bra fysiska förutsättningar och en god hälsa.


Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom industri- eller med livsmedelssektorn. Meriterande  är om du har utbildning inom livsmedelshygien, men det är allra viktigast att du har rätt inställning, snarare än erfarenhet. För att klara arbetsuppgifterna är det av stor vikt att du kan läsa och förstå instruktioner.

Vi tror att du sätter stort värde vid noggrannhet och effektivitet. Som person är du driven, uthållig, kommunikativ och målinriktad. Vår kund uppskattar engagemang och samarbetsförmåga , och du bidrar dagligen med energi och glädje till dina kollegor.

Contact details

Name: Jörgen Andersson

Title: VD

E-mail: jorgen.andersson@xterna.se

Phone: 0702776070

Terms

Job Title: livsmedelsarbetare
Type of employment: Temporary position
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-06-05
Date of publication: 2019-05-02

About the company

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!