Distriktssköterska / Sjuksköterska till Täby Kyrkby Husläkarmottagning

  • Täby

  • Distriktssköterska

  • 2019-06-27

Är du Distriktssköterska eller Sjuksköterska och intresserad av att arbeta på vår trevliga mottagning med motiverad och ambitiös personal?  Är du flexibel, självgående och prestigelös? Läs vidare! 

Dina arbetsuppgifter:
På Täby Kyrkby Husläkarmottagning kommer du att arbeta med vårt team av läkare, distriktssköterskor, psykoterapeuter o medicinska sekreterare. 

Tjänsten omfattar olika omväxlande arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, mottagningsarbete och hemsjukvård. Du kommer att arbeta  med patienter med Astma/KOL och även med diabetes.

Din profil:
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska eller sjuksköterska.Ett krav är dessutom utbildning inom Astma/KOL/Allergi (minst 7,5 p).  Motsvarande inom diabetes är starkt meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet. Du gillar utmaningar, trivs i en dynamisk miljö på en växande mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. 

Kunskap i systemet Take Care behövs liksom körkort. 

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. 

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Sex månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.  Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du har fågor kontakta: 

Emelie Funck, emelie funck@tkhlm.se, sjuksköterska och samordnare, tfn 08 588 087 00   
Birgitta W Hammarström, birgittawh@gmail.com

Om mottagningen:
Täby Kyrkby Husläkarmottagning ligger i hjärtat av Täby Kyrkby och är en mycket väl fungerande mottagning, varmt uppskattad av våra patienter. Mottagningen har funnits sedan 1982  och i maj 2018 blev Lideta Hälsovård ny ägare. Mottagningen drivs vidare självständigt.

Vår listning ökar ständigt och är nu 10400.  Hos oss arbetar 5 specialister i allmänmedicin och  3 ST-läkare och 6 distriktssköterskor, några på deltid.  Totalt har vi 21 anställda på vår trivsamma mottagning. 

Contact details

Name: Kamilla Hagel

E-mail: kamilla.hagel@mamamia.se

Terms

Job Title: Distriktssköterska
Type of employment: Tillsvidare
Length: Tills vidare
Working hours: Heltid
Wage conditions: Fast
Drivers licence: Personbil

Application

Final application date: 2019-08-23
Date of publication: 2019-06-27

About the company

Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!