Hemmakväll söker Regionchef

  • Stockholm

  • Säljchef Hemmakväll

  • 2019-04-30

Nu söker vi en ny driven Säljchef med regionsansvar för ca 19 butiker i Sverige. Hos oss gör du skillnad, varje dag! Dina kunskaper och erfarenheter är värdefulla, ditt engagemang och din delaktighet en förutsättning. 

Om tjänsten
Som Säljchef ansvarar du för att utveckla, organisera och leda arbetet inom regionen så att de strategiska målen uppnås och att verksamheten bedrivs professionellt och effektivt. Regionen består av både bolagsägda och franchiseägda butiker.
Din uppgift är att inspirera och leda butikscheferna i deras arbete, följa upp verksamheten i området och vara ett viktigt stöd för butikerna i utvecklingsarbetet. Du coachar och stödjer dina butikschefer både i löpande och långsiktiga ärenden. Detta i enlighet med kedjetänkande och ett gemensamt arbetssätt för att på så sätt skapa förutsättningar och säkerställa en god kundupplevelse i form av service och kvalité i alla våra butiker. Du rapporterar direkt till försäljningschefen.
 
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom detaljhandeln i en ledande position, med fördel av att du har lett andra ledare. Du har erfarenhet av budget- och nyckeltalsuppföljning.

• Du är resultatfokuserad, har förmågan att kommunicera en tydlig målbild och tillsammans med ditt team för att uppnå satta mål.
• Du är tydlig, utmanande och coachande samtidigt som du inte är rädd att ta obekväma beslut. 

Vidare brinner du för det goda kundmötet genom service och kvalité som är vår främsta ledstjärna. Med passion, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina medarbetare kundmötet till högsta nivå. En av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas. Du ser gruppens behov och ger stöd, inspirerar till att göra ett bra jobb och lyfter fram andras goda resultat.

Vi erbjuder
Ett utmanande, omväxlande och roligt arbete med hög flexibilitet där det finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Hemmakväll värdesätter mångfald både vad det gäller etnicitet, ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Övrig information
Tjänsten är på heltid, vi ser gärna att du bor i trakterna kring Stockholm och resor är en naturlig del av ditt arbete.

Stämmer detta in på dig? Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut.

I samband med denna rekrytering samarbetar Hemmakväll med Retail Recruitment. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Karlsson, 0705 08 43 40 eller malin.karlsson@retailrecruitment.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Malin Karlsson

Title: Recruiter

E-mail: malin.karlsson@retailrecruitment.se

Phone: 0705 - 08 43 40

Terms

Job Title: Säljchef Hemmakväll
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-28
Date of publication: 2019-04-30

About the company

Sveriges bästa lösgodis!

Hemmakväll AB är Sveriges största nöjesbutikskedja med cirka 70 butiker över hela landet och cirka 700 medarbetare. Hemmakväll marknadsför och säljer lösgodis, konfektyr, snacks, drycker, glass, presentförpackningar, samt köp- och hyrfilmsprodukter.
Hemmakväll lanserade våren 2016 ett nytt upplevelsebaserat butikskoncept som fokuserar enbart på ätbart och presentförpackningar. Nya konceptbutiker finns i Helsingborg på Väla Centrum, i Växjö Centrum, i Stockholm på Kista Galleria och i Malmö på Emporia köpcentrum.

Recruitment Manager

Malin Karlsson

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!