Yves Rocher i Uppsala söker säljare!

  • Uppsala

  • Säljare

  • 2019-05-02

VILL DU VÄXA MED OSS?
Med 60 år av kärlek till naturen är Yves Rocher världsledande inom skönhet från växtriket. Vi har ett sortiment som omfattar ca 700 produkter och täcker hela det kosmetiska området. Allt började i den franska byn La Gacilly i Bretagne som fortfarande är verksamhetens hjärta. Här har vi egna odlingar, tillverkar våra produkter och härifrån skeppas idag 300 miljoner produkter ut i hela världen. Globalt sysselsätter Yves Rocher mellan 15 000 och 22 000 personer och hela 30 miljoner kvinnor i 90 länder på 5 kontinenter använder produkter från Yves Rocher. Yves Rocher Nordic med huvudkontor i Helsingborg omsätter cirka 400 miljoner SEK, har drygt 100 anställda och har nöjda kunder i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Baltikum. Vi har 13 egna butiker i Norden. Yves Rocher Nordic karaktäriseras av hängivenhet och driv, blandat med stor arbetsglädje och högt i tak. Vi strävar vi efter ett arbetssätt där våra värderingar ärlighet, laganda och engagemang är väl integrerade i företagskulturen.

OM DIG
Vi söker dig som har eller är:
-Erfarenhet inom försäljning, minst 3-4 år
-Utåtriktad, service minded och har ett genuint intresse för människor
-Flexibel, ordningssam och självständig
-Resultat och målinriktad
-Energisk och engagerande
-Team player

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kan göra skillnad. Att du är engagerad och kan ta eget ansvar är lika viktigt som att du kan dela med dig av kunskaper samt respektera och jobba tillsammans med oss mot gemensamma mål. Vi ser gärna att du är nyfiken och värdesätter öppen och tydlig kommunikation. Det är också viktigt att du delar våra värderingar och vår passion för vårt ursprung och våra produkter. Vi ser gärna att du pratar flera språk.

DINA ARBETSUPPGIFER
Arbeta som säljare, rådgivare och kassör i butiken. I arbetet ingår även beställning, uppackning, prismärkning och påfyllning av varor samt att hålla ordning och rent i hyllor och butik.

PLACERING
Uppsala Gränby staden

OM TJÄNSTEN
27 timmar/vecka

ANSÖKAN
I samband med denna rekrytering samarbetar Yves Rocher med Retail Staffing.

Låter detta intressant? Skicka din ansökan genom att klicka på ”ansök här”.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Contact details

Name: Daniel Gustafsson

Title: Retail Store Recruiter

E-mail: daniel.gustafsson@retailstaffing.se

Phone: 0739177959

Terms

Job Title: Säljare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Part-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-31
Date of publication: 2019-05-02

About the company

Yves Rocher grundades 1959 av M. Yves Rocher, i den lilla byn La Gacilly i franska Bretagne. Idag är Yves Rocher ett av världens största skönhetsföretag med försäljning i 90 länder på 5 kontinenteroch älskas av fler än 30 miljoner kunder. Från Yves Rocher Nordens huvudkontor i Helsingborg servas ca 2 miljoner nöjda kunder i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland via butiker, postorder och e-handel.

Att jobba på Yves Rocher Norden är ett naturligt val för dig som vill göra skillnad på din arbetsplats och för naturen. Vårt ursprung och våra produkter är vår passion, och vi är mycket stolta över vårt engagemang för naturen. Vi är ett hängivet team där vi litar på och respekterar varandra. Hos oss finns det möjligheter att utvecklas samtidigt som vår arbetsplats präglas av laganda. Här är livsbalans och hälsa självklara delar av kulturen

Recruitment Manager

Daniel Gustafsson

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!