Ett smart karriärval Fastighetsmäklare, Västervik

  • Västervik

  • Fastighetsmäklare

  • 2019-04-25

Ett smart karriärval!

Vi har höga ambitioner och söker fastighetsmäklare som glöder av framåtanda. Passionerade mäklare med en positiv attityd som är nyfikna på framtidens sätt att arbeta och sälja bostäder.
 
Hos Mäklarhuset låter vi mäklare få vara mäklare och fokusera på det de brinner för och gör allra bäst – att träffa kunder och sälja bostäder. Våra smarta mäklarstöd hjälper dig att göra fler och bättre affärer samtidigt som de reducerar rutinarbete och administration. Du får helt enkelt tid att göra mer utan att behöva göra allt själv. Dessutom erbjuder vi dig en snabbfotad och entreprenörsdriven organisation med branschledande lösningar och kundnöjdhet.
 
Vi söker dig som:
- Tror att allt är möjligt
- Gillar att mäklaryrket handlar om långsiktiga kundrelationer och försäljning
- Har passion för det du gör och en positiv attityd
- Inspireras av nya smarta lösningar och arbetssätt
- Vill utvecklas. Inte då och då, utan varje dag
- Är både lagspelare och individualist
 
Du som nu studerar till fastighetsmäklare och söker praktikplats får också gärna höra av dig.
 
Om kontoret:
Mäklarhuset i Västervik är ett litet men innovativt och nytänkande kontor. Vi öppnade kontoret centralt i Västervik december 2014. Här har vi en härlig personlig stämning. Kunderna få en familjär känsla och för oss är det viktigt att alla kunder blir bemötta och omhändertagna på ett tryggt och trevligt sätt. Våra ambitioner är att bli större och växa i Västervik med omnejd.
 
Vi försöker vara längst fram när det kommer till sociala medier, att tänka utanför boxen och skapa en långsiktig relation till våra kunder.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång vilket också visas i våra lönevillkor. Hos oss får du stor frihet under eget personligt ansvar och stor chans till utveckling.

Vi rekryterar löpande Välkommen med din ansökan!

Funderar du på att flytta till eller vända åter till Västervik så finns bra information om boende, skolor allt om Västervik här:
https://www.vastervik.com/

Och har du en medinflyttande man, fru eller sambo som också söker arbete så kan ni kontakta Företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen Larry Wijk om det som kan tipsa om företag via nätverk mm i Västervik.
Telefon: 010:488 57 96 eller på E-post larry.wijk@arbetsformedlingen.se

Contact details

Name: Larry Wijk

E-mail: larry.wijk@arbetsformedlingen.se

Terms

Job Title: Fastighetsmäklare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Flexible
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2020-03-31
Date of publication: 2019-04-25

About the company

Mäklarhuset - Sveriges största fria mäklarkedja
Vi äger oss själva och är den enda stora kedjan som är helt fri från banker, försäkringsbolag och franchisekoncept. Mäklarhuset drivs av entreprenörer och ägs gemensamt av cirka 75 olika ägarstrukturer. Vi har en stark företagskultur, ett stort engagemang hos våra medarbetare och en kundnöjdhet i toppklass. Vi drivs av att tänka nytt och gå vår egen väg med moderna och nya sätt att arbeta. Vi hjälps alla åt att utveckla kedjan och varandra.

- Succession, nyproduktion, utland och kommersiellt
- 12 000 affärer 2017
- 75 delägare
- Över 550 medarbetare
- Drygt 110 kontor i Sverige och Spanien

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!