Specialist i allmänmedicin till Åsö Vårdcentral

  • Stockholm

  • Specialistläkare i Allmänmedicin

  • 2019-05-08

Vi söker en Specialistläkare inom allmänmedicin till Åsö Vårdcentral!

Då en av våra specialister övergår till chefstjänst inom företaget söker vi nu en specialist i allmänmedicin till fantastiska Åsö Vårdcentral. 

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, distrikssköterskor, psykologer och andra läkare men även med Mama Mias BVC-sköterskor som finns i samma lokaler.
 
Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som läkare ingår också handledning av ST-läkare. Vi ser gärna att du är intresseerad av handledning och utveckling då vi anser det viktigt att kunna erbjuda en god utbildningsmiljö till våra läkare under specialistutbilning samt till andra medarbetare. Som specilaist kommer du vara en nyckelperson på vårdcentralen!

Din profil:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom primärvården.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera, har en mycket god samarbetsförmåga, hugger i där det behövs och kan ändra fokus efter behov.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Vi erbjuder flexibilitet kring arbetstider, upplägg och en attraktiv lönebild. 

Varmt välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Om mottagningen:
Åsö Vårdcentral, belägen i hjärtat av SoFo på Södermalm i Stockholm, är en fullt utrustad och väl bemannad vårdcentral, vilken har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet.

Personalgruppen består av ca 25 personer och vi har familjeläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor samt ett psykosocialt team.

Åsö Vårdcentral har ca 13 000 listade patienter.

Contact details

Name: Ingemar Gustafsson

Title: Verksamhetschef

E-mail: ingemar.gustafsson@lideta.se

Phone: 07235401068

Terms

Job Title: Specialistläkare i Allmänmedicin
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-16
Date of publication: 2019-05-08

About the company

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!