Databasutvecklare

  • Göteborg

  • IT-Konsult

  • 2019-04-23

Följ med på resan, bli vår nya kollega!

Altius Consulting söker nu efter konsulter inom IT för att möta våra kunders behov. Vill du jobba med innovationer och värdesätter du frihet i ditt arbete? Då är Altius Consulting rätt ställe för dig. Genom att sätta våra konsulter i centrum och släppa deras innovationsförmåga fri skapar vi framgång för konsulten och våra kunder. Hos oss träffar du engagerade kollegor, får spännande utmaningar och möjligheter till roliga uppdrag.
Vi sitter i moderna lokaler i hjärtat av Göteborg.

Ledande lönemodell för dig som konsult

På Altius Consulting vill vi att du som konsult ska dels få så stor del av din debitering som möjligt, men även att du ska bestämma över ditt löneutrymme. Detta innebär att du får in din andel av debiteringen på ett konto där du bestämmer vad du vill ta ut i lön, avsätta till pension, köpa dator/telefon etc. eller helt enkelt spara en del av ditt utrymme, och precis som på vilket företag som helst så har vi andra aktiviteter och utbildningar som inte kostar dig något.

Som anställd får du 85% av din debitering. Driver du dessutom innovationsprojekt så får du 90%.

Driva innovationsprojekt på arbetstid

Utan innovationer stannar vi. Därför vill vi bidra så mycket vi kan till att våra konsulter ska kunna utveckla och realisera sin idé. Detta gör vi genom att ha en projektmodell för innovationsprojekt där bl.a. kundnytta, marknad, ekonomi och resursåtgång hanteras. Tillsammans med styrande modeller och verktyg ger vi stöttning och bollplank i form av bl.a. en mentor. Ditt projekt kanske blir en resurs i bolaget, eller rentav en avknoppning där du är en självklar delägare till det nya bolaget.

Under tiden du jobbar med ditt projekt så erhåller du dessutom en större andel av din debitering. Då får då 90 % av det du fakturerar och med vår flexibla kontorslösning kan vi på kort tid sätta upp projektkontor eller andra önskade kontorslösningar.

Resor, utbildning och bonus - en del av vårt förmånspaket

Vi erbjuder dessutom ett förmånspaket på resor, träning, bensin, varuhandel. Om du dessutom rekryterar in en kollega får du en rekryteringsbonus!

Att arbeta som konsult

Som konsult hos Altius Consulting är arbetsuppgifterna varierande och du får möjligheten att påverka ditt eget uppdrag. Vi arbetar med flertal olika kunder och partners, allt från små/medelstora till stora företag i Göteborg med omnejd. Våra uppdrag sträcker sig inom support, utveckling, arkitektur och projektledning.

Vad söker vi?

Vi söker dig som gärna vill arbeta i ett team, där din breda kompetens inom databaser och databasarkitektur kommer till användning. 

Du har några års arbetslivserfarenhet inom området, med eftergymnasial utbildning inom IT.

Du är målfokuserad, lösningsorienterad och har god vana av att arbeta agilt.

Goda kunskaper i både Svenska och Engelska, tal såväl som skrift.

Följande kompetenser behövs för denna position:

- Bred kundskap inom databaser som MS SQL Server, Oracle, MongoDB
- Erfarenhet inom databasarkitektur och optimering
- Erfarenhet av datamodellering
- Erfarenhet inom AWS (EC2/ RDS)

Meriterande kompetenser:

- Erfarenhet av agila arbetssätt
- Erfarenhet inom datamigrering
- Kunskap om Data Lake


Start: Löpande

Utöver dessa tekniska kunskaper letar vi efter dig som gillar ny teknik, gärna tar intitativ och ser dig själv som självständig. Vi ser gärna att du tänker "utanför boxen" och kan hjälpa kunden i dess innovativa resa!

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Contact details

Name: Alexander Andersson

Title: Consultant manager

E-mail: alexander.andersson@altiusconsulting.se

Phone: 0768583260

Terms

Job Title: IT-Konsult
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-23
Date of publication: 2019-04-23

About the company

Altius Consulting AB är det moderna konsultbolaget som sätter sina konsulter i fokus och löser kundernas behov på ett effektivt sätt. Altius Consulting AB jobbar med IT, Kvalitetsledning och Management. Bolaget har kontor centralt i Göteborg. Bolaget hjälper företagskunder med IT-konsulttjänster, implementering av ledningssystem och Managementuppdrag. Vårt huvuduppdrag är att göra företag mer lönsamma.

Recruitment Manager

Alexander Andersson

Värdesätter du frihet, glädje och teamwork?

Tillsammans har vi workshops, after works, pub quiz, träning och mycket annat! På Altius Consulting värdesätter vi DIG som konsult, häng med på resan och bli en del av TEAM ALTIUS!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!