TopWork söker säkerhetsmedvetna C- och CE-chaufförer...

  • Stockholm

  • C/CE-chaufför

  • 2020-11-27

...till kund som ska kör med AGA. Som AGA-chaufför är säkerheten extra viktig, varför såväl god fysik som svenska i tal och skrift är ett grundkrav.

Vi söker en C-chaufför till liten gasolbil med öppet flak, där du ska leverera flaskor till restauranger i Storstockholm och city. Arbetet sker dagtid och innebär en rad kundkontakter och daglig kontakt med transportledning och AGA-representant.     

Behörighet: C-kort med ADR samt BG-lyftintyg. Arbetet innebär hantering av transportkärra (”pirra”) och att orka hantera/rulla gasflaskor.

Då vi har högt säkerhetstänk krävs minst tre års innehav av c-kort. Vidare är vi noga med god introduktion där du åker med i en till två veckor, samt deltar i obligatoriska kurser och utbildningar som Defensive Driving och AGA-inkoppling.  

 
En C-chaufför till liten C-bil med öppet flak, där du ska leverera carbus/nitrogen till restauranger och sjukhus i Storstockholm och city. Arbetet sker dagtid och innebär en rad kundkontakter och daglig kontakt med transportledning och AGA-representant.   

Behörighet: Behörighet: C-kort med ADR samt BG-lyftintyg.

Då vi har högt säkerhetstänk krävs minst tre års innehav av c-kort. Vidare är vi noga med god introduktion där du åker med i en till två veckor, samt deltar i obligatoriska kurser och utbildningar som Defensive Driving och AGA-inkoppling.  


Två CE-chaufförer för leverans av gasflaskor i Stockholm med påhängstruck/kran. Arbetet innebär en rad kundkontakter och daglig kontakt med transportledning och AGA-representant.  

Behörighet: CE-kort med ADR samt BG-lyftintyg. Arbetet innebär hantering av transportkärra (”pirra”) och att orka hantera/rulla gasflaskor. Truckkort för hantering av motordriven påhängstruck alternativt vilja att lära sig.

Då vi har högt säkerhetstänk krävs minst tre års innehav av C/CE-kort. Vidare är vi noga med god introduktion där du åker med i en till två veckor, samt deltar i obligatoriska kurser och utbildningar som Defensive Driving och Secura-labbinkoppling.  

       
Två CE-chaufförer för leverans av biogasflak till olika kunder, ofta bensinstationer i Stockholm. Arbetet innebär körning av lastväxlare/krokbil och lastväxlarsläp och kräver mycket högt säkerhetstänk med bl.a. ”On-Board” Computer.    

Behörighet:  CE-kort med ADR tank samt tidigare erfarenhet av att hantera lastväxlare.  

Då vi har högt säkerhetstänk krävs minst tre års innehav av C/CE-kort samt tidigare erfarenhet av att hantera lastväxlare. Vidare är vi noga med god introduktion där du åker med i en till två veckor, samt deltar i obligatoriska kurser och utbildningar som Defensive Driving och Secura-labbinkoppling.  

Samtliga tjänster tillsätts löpande, tveka inte att lämna in din ansökan redan idag! 

Terms

Type of employment: Temporary employment
Length: 11 days - 3 months
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Heavy truck with heavy trailer

Application

Final application date: 2020-12-13
Date of publication: 2020-11-27

About the company

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!