Coop söker butikschef till flaggskeppsbutik i Hagastaden

  • Stockholm

  • Butikschef

  • 2019-04-17

Coop söker butikschef till deras flaggskeppsbutik i Hagastaden

Det finns några saker i livet som alla gör och har gemensamt, att äta mat är en sådan sak. Det kanske är uppenbart att vi som jobbar på Coop har matglädje i fokus som en gemensam nämnare. Matglädje är viktigt men vad som är ännu viktigare för oss är hållbarhet och vi kan därför stolt presentera oss som Sveriges mest hållbara varumärke 2018.

Just nu pågår stora förändringar inom Coop. Vill du vara med och påverka och driva framtidens butik för Coop som inte liknar någon av de butiker som du sett tidigare?

Nu har du chansen att bli butikschef för framtidens butik i Hagastaden. Butiken kommer bli Coops flaggskeppsbutik och ska vara det självklara valet för den som vill ha en kundupplevelse utöver det vanliga. Passionen för hållbarhet, matglädje och ett framtidsorienterat tänk kommer genomsyra butikens koncept med ett utvecklat segment inom foodservice.

Vem söker vi?
Vi söker en matinspiratör som delar vår passion för mat och hållbarhet som gör att det slår gnistor när du delar med dig av dina visioner och framtidsplaner till dina medarbetare. Vi tror att din entreprenöriella sida och ditt nytänk kommer få ditt hjärta att slå ett extra slag för denna typ av utmaning. Självklart är du även en stark ledare som med din personal skapar ett kundbemötande i världsklass!

Som Butikschef ansvarar du för butikens alla delar, med kundnöjdhet liksom medarabetarnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken. Det mest centrala i rollen är att leda och coacha medarbetarna så att alla delar av butiken ger ett attraktivt intryck till kunden.
 
I ditt arbete ingår att:
•    Leda försäljningsarbetet tillsammans med övriga ansvariga
•   Skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken
•   Arbeta med olika kundaktiviteter
•   Företräda Coop på den lokala marknaden gentemot kunderna.
•   Säkerställa den dagliga driften – bemanning, varuförsörjning, prisvård mm
•   Ansvara för budget och affärsplan för enheten
•   Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat
•   Coacha medarbetare för att uppnå ökad försäljning, resultat och kundnöjdhet
•   Ansvara för löpande personalarbete såsom arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, medarbetarsamtal, efterföljande av rutiner och regelverk etc.
•   Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
  
Erfarenhet/ kompetens
•   Eftergymnasial utbildning gärna med inriktning mot, ekonomi, organisation och ledarskap, personal, mat alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
•   Tjänsten kräver bred ledarerfarenhet gärna med kompetens från detaljhandelsförsäljning
•    Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta mot budget och uppsatta mål
•    Du har förmåga att som ledare inspirera och utveckla både din ledningsgrupp och butikens övriga medarbetare
•    Du har dokumenterad erfarenhet av att leda förändrings- och förbättringsarbete


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

I samband med denna rekrytering samarbetar Coop med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare.

Contact details

Name: Maria Johansson

Title: Recruiter

E-mail: maria.johansson@retailrecruitment.se

Phone: 0706067646

Terms

Job Title: Butikschef
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-31
Date of publication: 2019-04-17

About the company

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se. Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.
Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Recruitment Manager

Maria Johansson

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!