Mockfjärds Fönster söker Distriktsansvarig säljare

 • Alingsås

 • Distriktsansvarig säljare

 • 2019-04-17

Vill du bli en del av Mockfjärdsfamiljen och få möjlighet att representera kvalitativa produkter hos Sveriges ledande företag inom sin bransch? Nu söker vi dig som har ett stort driv, älskar att göra affärer och etablera goda kundrelationer!

Om tjänsten:

Som Distriktsansvarig Säljare på Mockfjärds Fönster utgår du från hemmet och planerar och strukturerar självständigt upp din arbetsvecka, jobbet erbjuder mycket frihet men ställer också krav på att du är självgående, uthållig, strukturerad och noggrann. Att du dessutom brinner för försäljning och att nå dina mål ser vi som en självklarhet. Du har en nära dialog- och rapporterar till din närmsta chef, tillika Regionchef Väst. Distriktet du kommer att ansvara för är; Alingsås, Vårgårda, Herrljunga och Vara med omnejd. Försäljningen sker uteslutande mot privatkonsumenter boende i villa eller liknande. I ditt dagliga arbete följer du upp "leads", jobbar med uppsökande försäljning, bokar kundbesök och genomför marknadsaktiviteter, ofta tillsammans med övriga säljare inom regionen. Dina främsta arbetsredskap är mobilen och datorn och du arbetar bl.a med att ta fram offerter, loggar kundaktiviteter i CRM-systemet. Försäljningen sker i kundernas hemmiljö och du känner dig lika bekväm i att boka ett kundbesök via telefon som att diskutera den bästa fönsterlösningen över en kopp kaffe vid köksbordet hemma hos kund.

Erbjudandet till kund:

Som säljare hos Mockfjärds Fönster erbjuder du de bästa fönsterlösningarna för varje enskild kund. Montagen sköts av ditt lokala montageteam, kontrakterade via Mockfjärds Fönster, detta innebär att du som säljare kan erbjuda en attraktiv helhetslösning som är bekväm och bekymmersfri för kunden.

För att lyckas i rollen har du:
 • Tidigare erfarenhet från försäljning
 • Avslutad gymnasial utbildning
 • Ett högt driv och en vilja att nå dina mål
 • En förmåga att självständigt strukturera upp ditt arbete
 • Erfarenhet från- eller ett intresse för byggrelaterade produkter
 • God systemvana
 • Goda kunskaper i svenska, såväl i tal och skrift
 • B-körkort
Vi erbjuder:

Som säljare hos Mockfjärds Fönster ger vi dig de bästa förutsättningar genom att erbjuda ett starkt introduktionsprogram innehållande utbildning, coachning och mentorskap mm. För oss är din utveckling viktig och du kommer även få fortlöpande utbildning i vår interna Akademi. Vidare är du anställd med förtroendearbetstid, vilket innebär att vi har en stor tillit till att våra anställda själva strukturerar och planerar sitt arbete. Vi följer kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. Vidare tillhandahåller vi bil, telefon och dator.

Tillträde sker snarast eller enligt ök.

Då branschen traditionellt har en överrepresentation av män uppmuntrar vi gärna kvinnliga sökande men välkomnar självklart alla att söka. Vi värdesätter mångfald, därav är vår rekryteringsprocess byggd för att ge oss objektivitet så vi säkerställer att rätt person, baserad på kompetens och egenskaper, blir vår nya medarbetare.

Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, bifoga gärna ditt CV i PDF-format. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

I samband med denna rekrytering samarbetar Mockfjärds Fönster med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare är Jon Spjuth.

Välkommen till Mockfjärds Fönster!

Contact details

Name: Jon Spjuth

Title: Recruiter

E-mail: jon.spjuth@retailrecruitment.se

Phone: 0761-60 09 16

Terms

Job Title: Distriktsansvarig säljare
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed + flexible
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-06-05
Date of publication: 2019-04-17

About the company

Mockfjärds - ett familjeföretag från Dalarna
Mockfjärds är i grunden ett familjeföretag från Mockfjärd i hjärtat av Dalarna där husbyggande och hantverkstradition varit en del av samhället sedan århundraden. Våra produkter är utvecklade och designade för att passa nordiska hus samt klara av tuffa klimat- och miljökrav.
Vi arbetar med helhetslösningar där vi tar ansvar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök.
Sedan vi grundades 1997 har vi vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare.
Trots vår storlek och att vi är en del av ett multinationellt företag slår vi vakt om att fortsätta vara familjeföretaget från Mockfjärd i Dalarna. Att tänka som det lilla företaget tror vi nämligen är vår största styrka.
Mockfjärds ägs av Dovista som är enheten för fasadfönster i danska VKR-gruppen med en årlig omsättning om ca 21 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Hörsholm utanför Köpenhamn. VKR-Gruppen har idag omkring 14 900 medarbetare i mer än 40 länder och äger företag som VELUX, VELFAC och WindowMaster.

Våra ledord är Engagemang, Trygghet och Långsiktighet.
Vår drivkraft är att vi ska vara det självklara valet för alla fönsterbytare.
Missionen är att alla ska rekommendera oss.

Recruitment Manager

Jon Spjuth

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!