Djurklinikchef - Evidensia Staffanstorp

  • Staffanstorp

  • Djurklinikchef

  • 2019-04-16

Är du leg.veterinär eller leg.djursjukskötare och drivs av att påverka? Då kan du vara den vi söker. 
Välkommen till vår familj, vi söker dig som vill driva och utveckla Staffanstorpskliniken till nya höjder. Bli vår nästa klinikchef!

Evidensia Djurkliniken i Staffanstorp är en liten och familjär veterinärklinik som vill vara djurägarnas naturliga veterinäralternativ i Staffanstorp med omnejd. Vi arbetar i nära samarbete med Djursjukhuset i Malmö.

Vad vi erbjuder dig:
Är du leg.veterinär eller leg. djursjukskötare med intresse för djursjukvård, relationer och ledarskap? Vi erbjuder dig arbete i en lokal smådjursklinik med stor kompetens. Vi har eget litet lab, tand, röntgen och ultraljud samt ett mycket nära samarbete med Djursjukhuset i Malmö. Tjänsten är perfekt för dig med erfarenhet av djursjukvård som nu vill leda men också fortsatt behålla närheten till det kliniska arbetet och våra fantastiska patienter.

Arbetsuppgifter: 
Ditt arbete kommer till stor del innebära kliniskt yrkesutövande inom ditt legitimationsyrke där du parallellt med det förväntas utveckla, nå resultat och leda oss framåt. Det innebär att vi tillsammans tar kliniken till nästa nivå i sann Evidensia anda. Du kommer ha personal-/arbetsmiljö- och ekonomiansvar för teamet samt kliniken och rapportera till Djursjukhuschefen i Malmö. Som klinikchef får du stöttning i driften och ditt ledarskap från Djursjukhuset i Malmö då vi satsar mycket på din och klinikens utveckling och potential. 

Vem är du: 
Vi vill att du har några års erfarenhet från arbete inom djursjukvården som leg. veterinär. Ledarskap är en naturlig del i rollen varför du behöver vara intresserad av att dagligen vilja skapa förutsättningar för andra att lyckas med sitt arbete. Är du dessutom driven av att skapa resultat har du stora möjligheter att lyckas i rollen. Med fördel har du varit chef tidigare, men det är inte ett krav. 

Som person är du också prestigelös och lösningsorienterad, delar gärna med dig av din kompetens, dina idéer och bidrar med ett positivt humör. Du innehar ett helhetstänk och en grundförståelse för ekonomi och människor. Givetvis älskar du mötet med patient och djurägare och ger med det branschens bästa kundbemötande och djursjukvård i världsklass. 

Vidare identifierar du dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Contact details

Name: Titti Bergholtz

E-mail: titti.bergholtz@futuremanagement.se

Phone: 070-827 11 23


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Djurklinikchef
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-27
Date of publication: 2019-04-16

About the company

Evidensia startade 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 1100 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Frankrike, Irland, Nederländerna och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, mot morgondagens djursjukvård. Evidensia har som marknadsledare drygt 1 500 anställda i Sverige som tar emot över 500 000 patientbesök per år - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!