Elektriker DALAB EL Installation

  • Borlänge

  • Elektriker DALAB EL Installation

  • 2019-07-09

Vi gör det tillsammans - vill du vara med på resan och etablera samt bygga upp vår verksamhet i Dalarna?

Vi bygger just nu för fullt. I juni kommer vi flytta hela vår verksamhet från Mockfjärd till våra helt nya lokaler i Borlänge. Då kommer vi kunna erbjuda alla våra duktiga medarbetare en ännu bättre arbetsmiljö och arbetsplats. Vi kommer ha helt nya kontor, konferenser/mötesrum, verkstad, kök mm. Allt kommer självklart med den absolut senaste tekniken.

Vi söker nu er som tycker det här låter galet spännande och som vill vara med på resan. Du vill vara med och påverka samt bidra med alla dina erfarenheter och goda egenskaper. Möjligen vet du också vilka kollegor du trivs allra bäst tillsammans med och skulle vilja ha som dina framtida arbetskamrater. Hos oss på Dalab triggas vi av att göra varandra bra.

Vi ställer självklart krav på våra medarbetare men vi gör det genom att ge varandra förutsättningar att lyckas. Arbetsdagen hos oss präglas av pålitlighet, handlingskraft, nyskapande och inte minst stor omtanke om varandra. Genom att vi alla tar ett helhetsansvar och hjälper varandra att lyckas, realiserar vi nya idéer och uppnår goda resultat.

Till vår etablering i Dalarna och Borlänge söker vi förutom dom här tjänsterna även:
  • Platschef
  • Projektledare
  • Kalkylator

Bli en del av oss du också!

Om tjänsterna som Elektriker:

Tjänsterna som Elektriker för DALAB EL Installation är helt nya tjänster. Här kommer du verkligen få förmånen att vara med bygga upp och forma vår verksamhet i Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer spänna över ett brett och varierat område.

Din profil

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss.
Vi söker dig som har Elteknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Då vi nu etablerar oss i Dalarna och bygger upp ett team så ser vi gärna en spännande mix av erfarenheter och personligheter. Vi är lika nyfikna på dig med längre erfarenhet som av dig som är relativt ny inom yrket. Viktigt med engagemang och viljan att vara med på vår resa. Kvalitet och service är viktigt för dig och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Vår bransch är i ständig utveckling och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Interna utbildningar och att växa i egna leden är alltid möjligt både hos oss på DALAB men också via vår koncern Instalco.

Att du har goda IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap tar vi som meriterande. B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Per Männikkö

Title: HR Dalarna

E-mail: per@hrdalarna.se

Phone: 070-592 90 80


Name: Johan Bergvik

Title: HR Dalarna

E-mail: johan@hrdalarna.se

Phone: 070-652 90 80

Terms

Job Title: Elektriker DALAB EL Installation
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-08-11
Date of publication: 2019-07-09

About the company

DALAB Sverige AB är ett bolag med stort hjärta, enorma erfarenheter och många kompetenser. Nu är det dags för ett av regionens mest spännande och välmående bolag att rekrytera elektriker till EL Installation.

DALAB Sverige AB som bolaget heter idag, tidigare DALAB Dala Luftbehandling AB bildades 2003. Bolaget har genom åren utvecklats och består idag av tre avdelningar Ventilation, Vs och EL. Genom åren har vi byggt upp en gedigen kunskapsbas och är ett ledande installationsbolag inom byggsektorn i mellan Sverige. Idag omsätter DALAB ca 160milj och har ca 90 anställda vi utför allt inom Ventilation, EL och Vs.

Tillsammans med andra framstående bolag i Sverige ingår DALAB sedan 2016 i Instalco-gruppen. Gruppen består av installationsföretag inom El, VS, Ventilation och Industrirör, där DALAB erbjuder totaltekniska lösningar inom Ventilation, Vs och EL.

DALAB jobbar över hela Mellansverige vilket har varit en nyckel till framgången. Vi kan idag erbjuda våra kunder kompletta Ventilation, Vs och El tjänster. Efterfrågan på totaltekniska lösningar ökar ständigt och här ser vi en utveckling i branschen som ligger helt i linje med DALABs framtidsstrategi.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!