Projektledare DALAB EL Installation

  • Borlänge

  • Projektledare DALAB EL Installation

  • 2019-07-09

Vi gör det tillsammans - vill du vara med på resan och etablera samt bygga upp vår verksamhet i Dalarna?

Vi bygger just nu för fullt. I juni kommer vi flytta hela vår verksamhet från Mockfjärd till våra helt nya lokaler i Borlänge. Då kommer vi kunna erbjuda alla våra duktiga medarbetare en ännu bättre arbetsmiljö och arbetsplats. Vi kommer ha helt nya kontor, konferenser/mötesrum, verkstad, kök mm. Allt kommer självklart med den absolut senaste tekniken.

Vi söker nu er som tycker det här låter galet spännande och som vill vara med på resan. Du vill vara med och påverka samt bidra med alla dina erfarenheter och goda egenskaper. Möjligen vet du också vilka kollegor du trivs allra bäst tillsammans med och skulle vilja ha som dina framtida arbetskamrater. Hos oss på Dalab triggas vi av att göra varandra bra.

Vi ställer självklart krav på våra medarbetare men vi gör det genom att ge varandra förutsättningar att lyckas. Arbetsdagen hos oss präglas av pålitlighet, handlingskraft, nyskapande och inte minst stor omtanke om varandra. Genom att vi alla tar ett helhetsansvar och hjälper varandra att lyckas, realiserar vi nya idéer och uppnår goda resultat.

Till vår etablering i Dalarna och Borlänge söker vi förutom den här tjänsten även:
  • Platschef
  • Kalkylator
  • 14 elektriker

Bli en del av oss du också!

Om tjänsten som Projektledare:

Tjänsten som Projektledare hos oss på DALAB EL Installation är en helt ny tjänst. Här kommer du verkligen få förmånen att vara med bygga upp och forma vår verksamhet i Dalarna. Som vår Projektledare kommer du att samarbeta i nära dialog med våra kunder och partners. Vi vill att du trivs och drivs av att planera och driva projekt i nära samarbete med entreprenörer, arbetsledare och övriga i projektdeltagare.

Vi är övertygade om att det kommer bli en attraktiv och rolig tjänst.

Din profil

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. För att lyckas i tjänsten och trivas riktigt bra tillsammans med oss vill vi att du är en engagerad, kommunikativ och tydlig ledare med en god förmåga att leda projektteam. Du ser helheter och är en snabb problemlösare. Ditt strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din vardag. Din entreprenörsanda och ditt goda ledarskap är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med kunder och samarbetspartners.

Kvalitet och service är viktigt för dig och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom området eller har annan bakgrund i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Ett krav är att du har erfarenhet av projektledning. Meriterande är utbildning inom projektledning.

Du är kunnig och har ett starkt engagemang för både människor, affärer och resultat. Vi ser gärna att du är van att arbeta mål- och resultatinriktat. Vår bransch är i ständig utveckling och vi strävar alltid efter att ligga i framkant.

Att du har goda IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap tar vi som en självklarhet. B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Per Männikkö

Title: HR Dalarna

E-mail: per@hrdalarna.se

Phone: 070-592 90 80


Name: Johan Bergvik

Title: HR Dalarna

E-mail: johan@hrdalarna.se

Phone: 070-652 90 80

Terms

Job Title: Projektledare DALAB EL Installation
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-08-11
Date of publication: 2019-07-09

About the company

DALAB Sverige AB är ett bolag med stort hjärta, enorma erfarenheter och många kompetenser. Nu är det dags för ett av regionens mest spännande och välmående bolag att rekrytera en ny Projektledare till EL Installation.

DALAB Sverige AB som bolaget heter idag, tidigare DALAB Dala Luftbehandling AB bildades 2003. Bolaget har genom åren utvecklats och består idag av tre avdelningar Ventilation, Vs och EL. Genom åren har vi byggt upp en gedigen kunskapsbas och är ett ledande installationsbolag inom byggsektorn i mellan Sverige. Idag omsätter DALAB ca 160milj och har ca 90 anställda vi utför allt inom Ventilation, EL och Vs.

Tillsammans med andra framstående bolag i Sverige ingår DALAB sedan 2016 i Instalco-gruppen. Gruppen består av installationsföretag inom El, VS, Ventilation och Industrirör, där DALAB erbjuder totaltekniska lösningar inom Ventilation, Vs och EL.

DALAB jobbar över hela Mellansverige vilket har varit en nyckel till framgången. Vi kan idag erbjuda våra kunder kompletta Ventilation, Vs och El tjänster. Efterfrågan på totaltekniska lösningar ökar ständigt och här ser vi en utveckling i branschen som ligger helt i linje med DALABs framtidsstrategi.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!