Legitimerad psykolog till Järva Vårdcentral

  • Järfälla

  • Psykolog

  • 2019-04-15

Är du psykolog med erfarenhet från primärvård?  Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Vill du vara med om att utveckla en fantastisk vårdcentral med motiverad, kompetent och ambitiös personal? Läs vidare!

Vi söker en psykolog för att förstärka vårt team på Järva Vårdcentral.

Dina arbetsuppgifter:
Vårt uppdrag är att behandla lindrig till måttlig psykisk ohälsa. I uppdraget ingår att erbjuda bedömning, rådgivning, behandling, psykopedagogiska insatser samt insatser individuellt eller i grupp. Denna tjänst gäller vuxenuppdraget.

Arbetet på vårdcentralen består av bedömning och kortare behandling. Du kommer främst arbete med behandling av lätta och medelsvåra depressioner och ångest, stressrelaterade sjukdomar och smärt-/och sömnproblematik. Behandlingen sker både individuellt och i grupp. 

Hos oss kommer du att ingå i ett engagerat och kompetent personalteam med högt i tak och en hjärtlig stämning.

Vi har handledning och erbjuder en trivsam arbetsplats med utrymme för självständigt och flexibelt arbete.

Din profil:

Vi söker dig som vill vara med och utveckla arbetet som psykolog inom primärvården och som vill arbeta med bedömning och kortare insatser vid första linjen. 

Du är legitimerad psykolog med intresse av att arbeta inom första linjens i primärvård.  Erfarenhet från liknande verksamhet inom första linjens insatser är starkt meriterande.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%  Tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef jeanette.hessel@lideta.se 

Urval och intervjuer sker löpande.

Om Järva Vårdcentral
Här finns allt under samma tak. Vi har  specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeuter,  psykologer, undersköterskor och administrativ personal.

Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och vår verksamhet revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter.

Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige.

Contact details

Name: Victoria Jakobsson

Title: Regionchef

E-mail: victoria.jakobsson@lideta.se

Terms

Job Title: Psykolog
Type of employment: Tillsvidare
Length: Tills vidare
Working hours: Deltid
Wage conditions: Fast

Application

Final application date: 2019-08-30
Date of publication: 2019-04-15

About the company

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply here

or email the application

Know someone who is suitable for this job? Tell them!