Domino´s Pizza!

  • Helsingborg

  • medarbetare

  • 2019-04-15

Domino´s Pizza är världens största pizzakedja med stora tillväxtplaner i Sverige. Vi har nio butiker i Skåneområdet och vi garanterar dig en spännande vardag med många utvecklingsmöjligheter. 

Våra medarbetare gillar ett högt tempo och om du kan kombinera att ha många bollar i luften med en oavbruten vilja att ge service i världsklass så kommer du trivas väldigt bra hos oss!
 
Vår personal är vårt ansikte utåt och de som skapar pizzamagin. Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer göra allt från att öppna butiken, ta beställningar och baka pizza. Du ska kunna fatta snabba beslut och kunna hantera stress. I arbetet ingår också att göra hemleveranser. Att vara trevlig och alltid ha ett leende på läpparna är ett måste då du representerar Dominos ute på gatorna och i dörren till våra kunders hem.
 
Eftersom arbetet är varierande så har vi som krav att alla som jobbar på Dominos Pizza ska kunna hantera en el-cykel. Du ska även tänka trafiksäkert och kunna navigera en karta för att kunna välja den snabbaste och säkraste vägen. B-körkort är meriterande men inget krav, däremot ska inga större trafikföreteelser ha begåtts. Tjänsterna gäller deltid och timaställning och arbetstiderna är mestadels kvällar. Vi är anslutna till VISITA.

Gillar du att jobba i team och att ha roligt på jobbet, då är du rätt person för oss! Tveka inte att höra av dig!

Contact details

Name: Lotta Kornö

Title: Storemanager

E-mail: lotta@dominos.se

Terms

Job Title: medarbetare
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Part-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-04-28
Date of publication: 2019-04-15

About the company

-

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!