Barnläkare till Mama Mia BUMM

  • Stockholm

  • Barnläkare

  • 2019-05-07

Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Är du barnläkare och intresserad av att vara med och utveckla Mama Mias fina barn- och ungdomsmedicinska mottagning (BUMM)? Läs vidare!

Mama Mia BUMM söker nu ytterligare en barnläkare. Du kommer att ingå i ett team av barnläkare, barnpsykiater, barnsjuksköterskor och psykologer som driver och utvecklar vår fina mottagning. 

Mama Mia City finns i vackra lokaler på Karlavägen centralt i Stockholm. Här erbjuder vi mödravård, barnhälsovård, gynekologi, ultraljud, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning, husläkarmottagning och vår barn- och ungdomsmedicinska mottagning (BUMM)

Din profil:
Vi söker dig som är barnläkare där erfarenhet inom BUMM eller liknande är starkt meriterande.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och Mama Mia.

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning på 75-100%. Vi arbetar också gärna med konsultlösning om det passar dig bättre. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Contact details

Name: Kamilla Hagel

E-mail: kamilla.hagel@mamamia.se

Terms

Job Title: Barnläkare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-16
Date of publication: 2019-05-07

About the company

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på drygt 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!