Butikschef – Flying Tiger Copenhagen, Uppsala (Gränby Centrum)

  • Uppsala

  • Butikschef

  • 2019-04-15

Vi kan lika gärna berätta det på en gång: det krävs något speciellt att arbeta hos Flying Tiger Copenhagen. Flying Tiger Copenhagen är inte bara en butik – det är en hel upplevelse som börjar med att kunderna får en trevlig överraskning varje gång de kommer in genom dörren. Förutom att vara en begåvad försäljare som på bästa sätt nyttjar friheten vad gäller varusortiment och exponering, är du även bra på att skapa en god stämning.

Det är viktigt att du har erfarenhet av ledarskap inom detaljhandeln, att du har lärt dig att fokusera på resultat och att arbeta med nyckeltal så att du kan hantera två nya kampanjer med så mycket som 300 varor varje månad – hela vägen från beställning till exponering i butik. Det säger sig självt att du känner stolthet i din yrkesroll. Du kommer att dra nytta av den stoltheten när det hettar till – vilket händer ofta på Flying Tiger Copenhagen. Din entusiasm smittar av sig. Du sätter ambitiösa mål och kämpar för att uppnå dem, när det inte går som planerat finner du snabbt en ny väg. Du tänker kreativt när det behövs och du säger alltid vad du menar så att dina kollegor förstår precis vad du förväntar.

Om du älskar att vara där det händer, är galen i Flying Tiger Copenhagen och älskar att driva en butik där du är nära både kunderna och varorna tycker vi att du ska bli vår nya Butikschef i Uppsala Gränby. Vi kommer att ge dig en grundlig introduktion till verksamheten, försäljning, koncept och ledarskap och du kommer att ta del av Flying Tiger Copenhagens ledarskapsprogram tillsammans med dina butikschefskollegor. Tjänsten är på heltid med start innan sommaren eller enligt överenskommet.

För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.

Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Butikschef
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-20
Date of publication: 2019-04-15

About the company

Ett besök på Flying Tiger Copenhagen är en upplevelse. Det är därför vi har gått från en tiokronorsbutik 1995 till ett framgångsrikt internationellt koncept med originella, färgrika, praktiska och roliga produkter - till överraskande priser. Med mer än 1000 butiker i 30 länder i Europa, Japan, och i USA, är Flying Tiger Copenhagen snabbt växande. Varje månad fylls våra hyllor med över 300 nya produkter, hälften av dem som designats av våra egna designers. Läs mer om Flying Tiger Copenhagen på flyingtiger.com

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!