Distributionselektriker till KEWAB

  • Rättvik

  • Distributionselektriker till KEWAB

  • 2019-06-25

Tjänsten som distributionselektriker

Som Distributionselektriker kommer du arbeta med ny/ombyggnation av el-nätet. Du kan självständigt arbeta och driva projekt i fält enligt utfärdade bygghandlingar och beredningar. Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av arbete med el-montage på kraftsidan, kabelförläggning och linjemontage som ex. distributionselektriker. Du kommer att arbeta i ett team med beredare, projektledare, maskinister samt andra distributionselektriker/elmontörer.

Din profil:

Vi är väldigt intresserade av dina erfarenheter och personliga egenskaper. Dessa i kombination med ditt engagemang blir viktiga faktorer som gör att vi kommer trivas med varandra. Vi söker dig som är ordningsam, ansvarsfull samt har en vilja att ständigt lära och utvecklas. Det är av stor vikt att du arbetar strukturerat, har lätt för att bygga relationer och kan arbeta självständigt. Vi värdesätter att du är serviceinriktad då arbetet innebär att du kommer vara i kontakt med kunder, markägare m.fl. Medvetenhet om din och andras säkerhet är en självklarhet i arbetet. Du utför ditt arbete med kunskap, god planering och en känsla för helheten. Kvalitet och service är viktigt för dig och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot el och energi eller har motsvarande inriktning/utbildning. Rollen är en spännande mix av dels kunna ta egna initiativ men också ha lätt för att samarbeta i team. Vi ser gärna att du har teknisk bakgrund från elnät eller industri, inom el eller montage. ESA-14 är ett krav.

Meriterande är utbildning/kunskap i nedanstående:
  • Bas-P/U 
  • EBR
  • Heta arbeten
  • Arbete på väg

Erfarenhet av nätinformationssystem (NIS-system) ses som extra meriterande. Att du har goda IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap tar vi som en självklarhet.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse - vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Contact details

Name: Johan Bergvik

Title: HR Dalarna

E-mail: johan@hrdalarna.se

Phone: 070-652 90 80


Name: Per Männikkö

Title: HR Dalarna

E-mail: per@hrdalarna.se

Phone: 070-592 90 80

Terms

Job Title: Distributionselektriker till KEWAB
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-08-11
Date of publication: 2019-06-25

About the company

Med över 50 år i branschen erbjuder KEWAB idag produkter och tjänster inom anläggning, transport, bostad, elkraft och rental. Inom elkraft utförs projekt inom jordkabel- och luftledningsbyggnation, även kabelförläggning och kopplingsarbeten inom vindkraftssektorn. KEWAB Elkraft utför alla typer av uppdrag, såväl utförandeentreprenader som totalentreprenader.

KEWAB har en historia med stabil expansion och omsätter idag med sina 350 medarbetare och 400st maskiner runt 800 miljoner kronor.
Vi söker nu dig, en erfaren Elkraftmontör, som är ansvarsfull, engagerad, självständig och har en naturlig fallenhet att samarbeta tillsammans med andra och leda projekt i fält. Du ser det som en självklarhet att lösa de problem som kan uppkomma under arbetets gång.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!