Servicetekniker? Se hit!

TopWork AB

  • Heby

  • Servicetekniker

  • 2019-09-06

TopWork är väldigt stolta äver sitt samarbete med Zetterbergs Industri AB. Företaget har en lång industriell tradition sedan 1923. Verksamheten bedrivs i Östervåla beläget 5 mil från Uppsala. Verksamheten består av utveckling, produktion och marknadsföring av lastbilspåbyggnader med tyngdpunkt på anläggningssektorn samt marknadsföring och försäljning av Farid renhållningspåbyggnader. 
Vi söker för kunds räkning servicetekniker. 
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet innebär i huvudsak att utföra service och reparationer på lastbilspåbyggnader och anläggningsfordon. Du kommer att hantera våra kunders egendom på ett varsamt och betryggande sätt. Rollen innebär mycket kundkontakt, det är viktigt att du uppträder på ett positivt och förtroendefullt sätt. 

Som tekniker kommer du att utföra fackmannamässiga reparationer så att kunden blir nöjd. Hantera arbetsorder enligt standard och rutiner. Delta i garantihantering och utveckling av bolagets kvalitets och miljöarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas är du strukturerad, noggrann och tar ansvar för din uppgift på ett effektivt sätt. Du är positiv och har lätt för att söka lösningar och agera utifrån gruppens och organisationens bästa. 

Kvalifikationer:

- Gymnasiekompetens med inriktning fordon/teknik 
- Teknisk specialist erfarenhet är av stort värde.
- Har en känsla för kundservice.
- Lätt att ta instruktioner.
- Meriterande är erfarenhet av lastväxlare och kranar.
- God datorvana.
- B-körkort är ett krav.
- Du talar och skriver svenska obehindrat. 

Zetterbergs erbjuder:

Arbete på en spännande arbetsplats, där vi skapar engagemang. Du bidrar med din kompetens för att skapa effektivitet och samtidigt utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi erbjuder förmånliga villkor till dig som medarbetare, vi är dessutom ett trevligt arbetslag som håller till i fin verkstadsmiljö med placeringsort Östervåla. 

Lön enligt kollektivavtal. Intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan. 
Ansökan görs till sofia.rosqvist@topwork alternativt 072-989 35 04.

Contact details

Name: Sofia Rosqvist

Title: Account Manager

E-mail: sofia.rosqvist@topwork.se

Phone: 0729893504

Terms

Job Title: Servicetekniker
Type of employment: Tillsvidare
Length: 6 months or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-09-20
Date of publication: 2019-09-06

About the company

TopWork grundades 2013 och är idag ett etablerat företag inom personaluthyrning och rekrytering. Vi arbetar med uppdrag över hela Sverige med utgångspunkt från våra kontor i Växjö, Kalmar, Stockholm och Malmö. Vi är experter på industri, lager, logistik, administration och försäljning.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!