Butikschef till Matvärlden Veddesta

  • Stockholm

  • Butikschef

  • 2019-04-17

Väx med oss och följ med på vår fortsatta resa hos Matvärlden Veddesta!

Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med oss. 

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter där vi hela tiden vågar prova idéer. Vi är nytänkare som vågar agera annorlunda. Du kommer in i en entreprenörsdriven organisation med en värderingsstyrd och mångkulturell miljö.

Till vår största butik Matvärlden Veddesta söker vi nu en Butikschef då nuvarande Butikschef går vidare internt som HR-ansvarig inom Matvärldenkoncernen. Vi söker dig som drivs av försäljning och motiveras av att coacha, leda och utveckla medarbetare mot uppsatta mål! 

Om tjänsten
Som Butikschef kommer du att ha det fulla ansvaret för försäljning, drift, personal- och resultat. Det är du som butikschef som utifrån ett brett helhetsperspektiv och ett tydligt och gott ledarskap skapar förutsättningar för att butikens samlade resurser används så effektivt som möjligt. Med ditt engagemang och din närvaro säkerställer du att butiken fortsätter att utvecklas i enlighet med Matvärldens koncept. – Alltid lite bättre än igår.

Du kommer ha det övergripande ansvaret för butikens 120 medarbetare. Till förfogande har du en ledningsgrupp och avdelningsansvariga. Du rapporterar direkt till Driftchef.
 
Vi söker dig som har:
  • Tidigare framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla andra människor i ett expansivt företag med stark tillväxt inom dagligvaruhandeln. 
  • God ekonomisk förståelse.
  •  Analytisk förmåga.
För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när de uppstår, men även att du har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsförslag.

Att du har ett affärsdriv och är kommunikativ och tydlig är grundläggande i rollen samtidigt som du behöver vara en ödmjuk lagspelare utan prestige som arbetar aktivt i driften, tex vid teamplock. Du har lätt för att växla mellan helhetsperspektiv och detaljer och du brinner för att genom dina medarbetare driva utvecklingsarbete med kundernas behov i fokus.

Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Om ansökan
I denna rekrytering samarbetar Matvärlden med Retail Recruitment. Du ansöker via denna länk och frågor om processen besvaras av rekryteringskonsult Malin Karlsson.

Registrera gärna din intresseanmälan så snart som möjligt då vi läser ansökningar och rekryterar löpande. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Malin Karlsson

Title: Recruiter

E-mail: malin.karlsson@retailrecruitment.se

Phone: 0705 - 08 43 40

Terms

Job Title: Butikschef
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-29
Date of publication: 2019-04-17

About the company

Matvärlden i Tensta och Veddesta är en privatägd butikskedja som är medlemmar i inköpsorganisationen ”Den Svenska Matrebellen”. Det är en organisation med cirka 70 butiker över hela landet med grossistföretaget Bergendahls som huvudleverantör.

Matvärlden marknadsför mat från hela jordklotet med visionen: Vi ska tillsammans föra världen lite närmare. Målet är att vara det ledande dagligvaruföretaget med fokus på all världens mat.

Recruitment Manager

Malin Karlsson

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!