Underläkare till Husläkarmottagningen Täby Centrum

  • Täby

  • Underläkare

  • 2019-04-10

Är du underläkare eller legitimerad läkare som söker tjänst inom primärvården? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Är du intresserad av att arbeta hos oss på Husläkarmottagningen Täby Centrum, en växande vårdcentral med engagerad och kompetent personal? Läs vidare!

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta nära dina kollegor i vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer och läkare.

Arbetet omfattar sedvanligt arbete som läkare på vårdcentral inklusive hembesök och drop-in mottagning.

Din profil:
Vi söker dig som är underläkare alt leg läkare med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du ska drivas av att komma till en växande mottagning och vilja vara med och utveckla den.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera kan ändra fokus efter behov.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 100 % juni-september med möjlighet till förlängning för rätt person. 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef elisabeth.wester@lideta.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Om Husläkarmottagningen Täby Centrum
Vi finns centralt i Täby centrum, nära till Roslagsbanan och bussar, apotek och affärer. Hos oss finns en samlad verksamhet med allmänspecialister, geriatriker, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kurator/psykoterapeuter, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, äldremottagning och laboratorium.

Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler i Sverige.

Contact details

Name: Kamilla Hagel

E-mail: kamilla.hagel@mamamia.se

Terms

Job Title: Underläkare
Type of employment: Temporary employment
Length: 3-6 months
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-02
Date of publication: 2019-04-10

About the company

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!