Mottagningssköterska till Husläkarmottagningen Täby Centrum

  • Täby

  • Mottagningssköterska

  • 2019-04-10

Är du legitimerad sjuksköterska och intresserad av att arbeta på en vårdcentral med kompetent och ambitiös personal? Har du stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Läs vidare!

Vi söker en legitimerad sjuksköterska till Husläkarmottagningen Täby Centrum för en tillsvidareanställning.

Dina arbetsuppgifter:
På mottagningen kommer du att arbeta med vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer/psykoterapeuter och läkare. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, såsom mottagning, telefonrådgivning, vaccinationer mm.

Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning. Du är självgående, har medicinsk erfarenhet och vana från egen mottagning. Du trivs i en dynamisk miljö på en växande mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%  Tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef elisabeth.wester@lideta.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Om Husläkarmottagnignen Täby Centrum
Vi finns centralt i Täby centrum, nära till Roslagsbanan och bussar, apotek och affärer. Hos oss finns en samlad verksamhet med allmänspecialister, geriatriker, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kurator/psykoterapeuter, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, äldremottagning och laboratorium.

Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler i Sverige.

Contact details

Name: Kamilla Hagel

E-mail: kamilla.hagel@mamamia.se

Terms

Job Title: Mottagningssköterska
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-27
Date of publication: 2019-04-10

About the company

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply here

or email the application

Know someone who is suitable for this job? Tell them!