Barnpsykolog till Lidetas vårdcentral Vallatorpsdoktorn

  • Täby

  • Barnpsykolog

  • 2019-04-09

Är du barnpsykolog med erfarenhet från och framför allt stor vilja att arbeta inom första linjens psykiatri?  Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Vår mottagning i Täby, Vallatorpsdoktorn söker en barnpsykolog för att förstärka vårt fantastiska team inom vårdval för första linjens insatser till barn och unga med psykisk ohälsa.

Tjänsten:
Hos oss arbetar du på mottagningen tillsammans med övriga i teamet bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer/psykoterapeuter och läkare m fl.

Vårt uppdrag inom första linjens psykiatri är att behandla lindrig till måttlig psykisk ohälsa. I uppdraget ingår att erbjuda bedömning, rådgivning, behandling, föräldra- och familjesamtal, råd i föräldrarollen, psykopedagogiska insatser samt insatser individuellt eller i grupp.
 
Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med minst två års erfarenhet att arbeta som psykolog med barn och ungdomar, gärna med erfarenhet från liknande verksamhet inom första linjens insatser, BUMM eller BUP.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla arbetet som barnpsykolog inom primärvården och som vill arbeta med bedömning och kortare insatser vid första linjen.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen.

Anställning:
Tillsvidareanställning på 75-100% enligt överenskommelse. Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Kristina Envall, kristina.envall@lideta.se

Om mottagningen:
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, terapeut, undersköterskor och administrativ personal.

Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och vår verksamhet revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter.

Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, en vårdkoncern som driver vårdcentraler, barn och kvinnohälsa i södra Sverige.

Contact details

Name: Kamilla Hagel

E-mail: kamilla.hagel@mamamia.se

Terms

Job Title: Barnpsykolog
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-27
Date of publication: 2019-04-09

About the company

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply here

or email the application

Know someone who is suitable for this job? Tell them!