DO Design Only Nordstan söker butikschef

 • Göteborg

 • Butikschef

 • 2019-04-16

Vi söker en driven butikschef till DO Design Only i Nordstan!

DO Design Only letar nu efter deras nästa butikschef som ska driva butiken i Nordstan. I rollen som butikschef är du ansvarig för butikens försäljning, drift och resultat. Du kommer att få möjligheten att tillsammans med butikens medarbetare skapa en härlig arbetsmiljö där du som ledare driver och leder arbetet. Med hög service och genom att inspirera dina medarbetare och kunder får du butiken att nå nya höjder. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som butikschef på DO Design Only har du totalansvaret för butikens drift, personal, kunder samt budget och resultatuppfyllelse. Du har en operativ roll och drivs av att få vara ansvarig för sälj och kundbemötande. I din roll som butikschef tillbringar du stor del av din arbetstid i butiken där du coachar, följer upp och fungerar som förebild för säljarna. En viktig del i ditt ledarskap är att varje vecka skapa en försäljningsrapport som innehåller utfall av föregående veckas försäljning (nyckeltal), sätta mål för kommande vecka samt ta fram handlingsplan.

Du kommer även att ansvara för:  

 • Schemaläggning och optimering av bemanningsplanering.
 • Rekrytering av nya stjärnor till teamet samt introduktion och utveckling av dina medarbetare.
 • Genomdriva event och kampanjer enligt de riktlinjer som följer.
Vem är du?

För att lyckas i rollen som butikschef på DO Design Only tror vi att du är precis som oss, en person som älskar det du gör. Du är passionerad för det du gör och det är viktigt för dig att komma till ett företag med goda värderingar och där du tillåts att ta ansvar.

Du har även:
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare inom detaljhandeln.
 • Dokumenterad tidigare erfarenhet av att leda andra mot uppsatta mål, gärna inom detaljhandeln.
 • Förmågan att inspirera, motivera och utveckla dina säljare och skapa ett vinnarteam som har roligt på jobbet.
 • God kunskap inom säljteknik och ett stort intresse i kundmötet. Detta för att skapa långsiktiga kundrelationer.
 • God förståelse för siffror.
Personliga egenskaper

Du är en driven säljare med en naturlig fallenhet för affärsmannaskap. Vidare är du initiativrik, noggrann och strukturerad och har förmågan att sprida din energi på dina medarbetare. Du är en tävlingsmänniska som gillar att arbeta med utmanande mål och strävar efter att ständigt överträffa dessa tillsammans med ditt team. Du har en god analytisk förmåga, är lösningsfokuserad och har ett effektivt sätt att arbeta på. Du vill också ha kul på jobbet.

Vi erbjuder
 • En arbetsplats med en bra företagskultur där vi ser efter våra anställda.
 • Ett arbetsklimat med högt i tak där det finns chans att påverka och komma med egna idéer.
 • Härliga kollegor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan idag!

Vi kallar till intervjuer löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetat vi med Retail Recruitment. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Johansson på maria.johansson@retailrecruitment.se eller på telefonnummer 0706-06 76 46

Contact details

Name: Maria Johansson

Title: Recruiter

E-mail: maria.johansson@retailrecruitment.se

Phone: 0706067646

Terms

Job Title: Butikschef
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-05-31
Date of publication: 2019-04-16

About the company

Att få vara en viktig del av våra kunders garderob har alltid varit vår högsta önskan och är en stor drivkraft och motivationskälla hos oss på D.O. Design Only. Detta innebär att vi ständigt strävar efter att förbättras och utvecklas för att bli Sveriges mest omtyckta multibrandbutiker.

Genom att alltid erbjuda en hög servicegrad där glädje och generositet genomsyras i allt vi gör samtidigt som vi noggrant och omsorgsfullt väljer ut våra varumärken är vi övertygade om att alltid erbjuda kunden en upplevelse utöver det vanliga.

Vi öppnade vår första butik på Fredsgatan i Göteborg 2004 och har sedan dess expanderat till att idag bestå av åtta butiker runtom i Sverige. Alla våra butiker har utvecklat sin egna unika känsla där variation i sortimentet förekommer – men trots detta finns alltid en enhetlig D.O. Design Only image.

Recruitment Manager

Maria Johansson

Vi letar efter en initiativrik, noggrann och strukturerad butikschef som har förmågan att sprida sin energi på sina medarbetare.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!