Sales Executive till Rejlers!

  • Stockholm

  • Sales Executive

  • 2019-04-09

Är du en naturlig relationsbyggare med sinne för affärer och vill vara med på en resa inom en av de mest föränderliga branscherna? Är du redo för att ta ett av Nordens största teknikkonsultföretag till nya höjder inom Energy och samtidigt bidra till ett mer hållbart samhälle? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Sales Executive på Rejlers!


Om tjänsten

Rejlers är mitt uppe i en spännande utvecklingsresa som ledande teknikkonsulter inom energiförsörjning i Norden. Tillsammans kommer vi att skapa ett Rejlers och frigöra potentialen för nya samarbeten och optimerade tjänsteerbjudanden mot våra kunder. Tjänsten är landsövergripande inom divisionen Energy och högst central i denna nya strategiska satsning. Som Sales Executive agerar du utifrån ett Rejlers på den nordiska arenan med fokus på Sverige.

Tjänsten är en direktrekrytering till Rejlers och processen kommer i helhet hanteras av Novare. Det är därför Rejlers önskemål att alla frågor kring processen riktas direkt till Novare via mail till joakim.groth@novare.se.


Arbetsuppgifter

Som Sales Executive har du en strategisk nyckelroll för att driva Rejlers nya krossfunktionella satsning. Med din seniora försäljningsbakgrund är du personen som verkställer affärsmodellen genom att utveckla långsiktiga kundrelationer på exekutiv nivå, driva upp försäljningen samt ta nya marknadsandelar.

Som Sales Executive har du en central roll hos Rejlers och du rapporterar till Divisionschef för Energy. Du kommer även kvartalsvis rapportera till en styrgrupp från koncernledningen.

I rollen kommer du ansvara för att:

·         Etablera, utveckla och förvalta kundrelationer på exekutiv nivå

·         Fokusera på både nya och befintliga kunder i första hand på den svenska marknaden

·         Representera hela Rejlers internationella tjänsteutbud inom Energy

·         Leda den operationella försäljningen inom affärsområdet och den nya satsningen

·         Generera ökad omsättning och tillväxt inom Energy

·         Strukturerat och strategiskt utveckla försäljningen och affären

Här erbjuds du fantastiska möjligheter till att komma in från början i en ny satsning och driva det nya initiativet inom ett högt prioriterat område.


Kvalifikationer

Här söker vi en erfaren Sales Executive som är trygg i rollen och redo att driva Rejlers nya satsning samt vara en ambassadör för affärsområdet Energy.

Vi ser som krav att du har:

·         Bakgrund av strategisk försäljning, företrädelsevis inom IT-/Telecom-sektorn

·         Erfarenhet av att identifiera och vidareutveckla nya affärsmöjligheter på strategisk nivå

·         Flytande kunskaper i Svenska och Engelska

Vi ser det som meriterande att du har:

·         Bakgrund från antingen energisektorn, konsultbranschen, IT och/eller Telecom

För att lyckas i rollen ser vi att du är en stark relationsbyggare. Som person upplevs du som professionell, engagerad, lyhörd och initiativtagande med en utmärkt kommunikativ förmåga. Du är en naturlig relationsbyggare, förtroendeingivande och har med stort kundfokus och ett öga för affärer. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Placering: Stockholm
Arbetsgivare: Rejlers AB

Är du intresserad av att få veta mer? Ansök då redan idag för att vara en del av processen. Notera att urval sker löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen maila rekryteringsansvarig joakim.groth@novare.se. Notera att vi utifrån GDPR endast tar emot ansökningar via annons.

Contact details

Name: Joakim Groth

Title: Rekryterare

E-mail: Joakim.groth@novare.se

Terms

Job Title: Sales Executive
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-06-16
Date of publication: 2019-04-09

About the company

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Rejlers Energy bygger och utvecklar infrastrukturen för elektricitet i Norden, både inom stam-, region- och lokalnät. Vi arbetar också med elkraftslösningar för elproduktion inom exempelvis vindkraft, vågenergi, solenergi och biogas. Vi hjälper industrin att optimera sina lösningar och bidrar till att skapa framtidens energisystem. Våra ingenjörer och projektledare arbetar med förstudier, projektering, konstruktion och projektledning. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning.

Designing your future. Today.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!